Transformare şocantă pentru Nicoleta Guţă! Manelista şi-a vopsit părul violet! FOTO

E clar că este o transformare şocantă pentru Nicoleta Guţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că e o transformare şocantă pentru Nicoleta Guţă. Manelista a luat decizia să îşi strângă părul în două cozi, pe care le-a vopsit în violet la un salon de înfrumuseţare din Petroşani. (vezi cum a încercat Nicolae Guţă să se sinucidă)

Citeste si: Fiul cel mare al Nicoletei Guţă a împlinit 21 de ani! Manelista l-a ridicat în slăvi pe Gabriel: „Soarele meu, ești sufletul și inima mea!”

Citeste si: Cât de mult au slăbit copiii Nicoletei Guță! FOTO

Citeste si: Lovitură năucitoare pentru Nicoleta Guţă! Fostul ei soţ s-a combinat cu o cântăreaţă de muzică populară: „Am o inimă care oferă întotdeauna iubire!” FOTO

Transformare şocantă pentru Nicoleta Guţă: "Ţine-o tot aşa, bravo ţie!” 

În ciuda culorii neobişnuite, fanii au apreciat noul look al favoritei lor. “Eşti superbă!...Cea mai frumoasă artistă a noastră!...Ţine-o tot aşa, bravo ţie!”, au fost câteva din mesajele trimise de admiratorii manelistei.

Transformare şocantă pentru Nicoleta Guţă. Va filma pentru un videoclip

De curând a avut loc o transformare şocantă pentru Nicoleta Guţă. Se pare că manelista a ales să se îşi vopească părul pentru că pregăteşte un nou videoclip în care vrea să atragă atenţia şi printr-un look original.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: