Transformare spectaculoasa! Uite cum arata acum Liviu Teodorescu - De la un timid concurent, a ajuns sa cante cu Andra

Evolutia fostului concurent, Liviu Teodorescu, de la adolescentul timid si visator la artistul complet, care canta alaturi de Andra este dovada clara. Single-ul sau de debut "Esti piesa" a urcat rapid in topurile muzicale si povestea sa a pornit chiar din platoul de la Vocea Romaniei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere1. Crezi ca ti-a schimbat Vocea Romaniei viata?

Cu siguranta. Vocea Romaniei a fost momentul cheie al inceputului carierei mele, a fost momentul in care l-am cunoscut pe Marius Moga, omul care mi-a schimbat viata.

2. Cum a evoluat cariera ta dupa concurs?

Cariera mea a evoluat rapid, m-au luat pe sus evenimentele, cum s-ar spune. De la a canta in camera mea, in intimitate, am ajuns sa cant in fata multor oameni, sa impart cu ei fericirea si bucuria pe care le simteam doar eu pana atunci. Am ajuns sa joc intr-un serial de maxima audienta, Pariu cu Viata si sa fiu membrul celei mai iubite trupe la ora aceea, Lala Band. Apoi, am fost nevoit sa fac alegeri, care m-au mai urcat cateva trepte bune in cariera. Am intrat in echipa DeMogaMusic si uite ca pana azi am lansat primul single din cariera mea, "Esti Piesa" si am pe radio si pe TV o piesa, "Asa E Dragostea", cu unul din cei mai indragiti artisti ai Romaniei, Andra.

3. Cu care dintre fostii tai colegi de la Vocea Romaniei ti-ar placea sa faci un featuring? De ce?

Dintre fostii mei colegi de la Vocea Romaniei as alege sa fac un feat cu Cristi Sanda. E extrem de talentat si de muncitor.

Afla mai multe aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate