Transformare spectaculoasa - VEZI cat de sexy este acum femeia asta care cantarea 182 kg: "Aveam senzatia ca intr-o dimineata nu o sa ma mai ridic din pat"

Christie Morgan din Statele Unite a realizat ca are o problema grava cu greutatea in momentul in care a vazut o poza de la ziua de nastere a nepoatei sale, in varsta de 16 ani, in care i se parea ca arata horror.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereChristie cantarea in 2008 182 de kilograme si viata ei era un adevarat calvar. Nu putea sa mearga mult pe jos, sa intre in masina sau sa calatoreasca cu avionul.

"Fiecare bataie a inimii ma durea. Asta simteam. Aveam senzatia ca o sa mor dintr-o clipa in alta, ca intr-o dimineata nu o sa ma mai ridic din pat.
Cand te simti mizerabil in propriul trup, ai senzatia ca iti dezamagesti si copilul, familia si prietenii", a povestit femeia pentru CNN.

Medicii i-au spus ca singura metoda de-a scapa de kilograme in plus era un inel gastric, insa ea a refuzat pentru ca nu i se parea o solutie sanatoasa. Femeia a vrut sa slabeasca pe o cale cat mai naturala posibil, astfel a inceput sa isi gateasca mancare sanatoasa si sa faca mult sport.

Pentru ca in prima zi la sala a distrus un aparat de forta cu greutatea ei, antrenorul a decis sa lucreze cu ea doar cand sala e goala, pentru ca lumea sa nu se amuze pe seama ei.

Astazi, Morgan a ajuns la 51 de kilograme si arata incredibil de bine.

"Acum simt ca nu mai sunt un spectator al vietii, ci un participant la ea"
, a precizat femeia pentru CNN.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate