Transformare uluitoare a Mihaelei Borcea! S-a ingrasat foarte mult, e de nerecunoscut! Afacerile si stresul de zi cu zi si-au pus amprenta pe silueta sotiei fostului actionar dinamovist VIDEO EXCLUSIV

Obisnuita pe timpuri sa fie foarte atenta cu imaginea si cu silueta ei, Mihaela a devenit in ultima vreme de nerecunoscut.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Mihaela Borcea - inainte

Necazurile, supararile, lipsa unui sprijin real in viata de zi cu zi, avand in vedere ca tatal copiilor ei este in continuare in puscarie, au lasat semne adanci pe trupul Mihaelei. 

Mihaela Borcea - Inainte

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe femeie in timp ce ajungea cu masina la salonul de infrumusetare pe care il detine in centrul Capitalei. Extenuata dupa o zi de munca, doamna Borcea s-a dat jos cu greutate din masina, parand epuizata dupa o zi de intalniri si de discutii de afaceri.

 Mihaela Borcea - inainte

fara descrierefara descriere

In afara minei obosite, Mihaela a surprins prin proportiile ingrijoratoare pe care le-a atins in ultima perioada, semn ca nu mai are foarte mult timp pentru a se ingriji de propriul look, concentrandu-se in special pe business-urile familiei, mai cu seama ca peste cateva zile urmeaza sa deschida si strandul pe care il detine in zona Crangasi. 

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate