Transformarea INCREDIBILĂ a "faimoasei" Diana Belbiţă! Ai văzut-o nemachiată, cu cearcăne şi plină de nisip la Exatlon, dar uite cum şi-a facut apariţia la o petrecere. E sexy şi absolut superbă!!! FOTO EXCLUSIV!

Diana Belbiţă, apariţie de infarct la o petrecere mondenă. Uite cât de frumoasă a fost.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

fara descriere

"Prinţesa războinică" din primul sezon al emisiunii fenomen Exatlon a cucerit publicul prin ambiţia, forţa fizică, energia şi puterea de concentrare de care a dat dovadă.

Puţini au privit-o însă ca pe o femeie fatală...Şi nu pentru nu că nu ar avea calităţile fizice şi atitudinea necesare unei asemenea categorii, doar că în Republica Dominicană am văzut-o doar nemachiată, ciufulită, murdară de nisip şi neobosită pe trasee.

fara descriere

Cum e de altfel şi normal pentru că Exatlon-ul e o competiţie sportivă şi de supravieţuire dura, nu un concurs de "miss". Imaginaţi-va însă ca, în urmă cu câteva zile, la o petrecere mondenă, am avut un şoc. 

Diana Belbiţă, apariţie de infarct la o petrecere mondenă. A atras toate privirile.

Am văzut-o pe luptătoarea Diana Belbiţă cu totul altfel decât o ştiam de la Exatlon sau din galele MMA.

Într-o rochie neagră, semitransparentă, machiata impecabil şi cu părul des, uşor ondulat, lăsat pe umeri, protagonista noastră a fost una dintre apariţiile serii la party-ul unei reviste glossy. Absolut su-per-bă, au zis mulţi dintre cei care au admirat-o, iar noi suntem de acord cu ei.  

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate