Vedete

Transformarea incredibila a lui Cream la Exatlon! Cum arata acum si cum poza cu doar cateva zile inainte de plecarea in Republica Dominicana

Claudia “Cream”, din echipa Faimosilor de la Exatlon, este prima vedeta care a avut de suferit in Republica Dominicana si a ajuns la spital.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Transformarea incredibila a lui Cream la Exatlon! Cum arata acum si cum poza cu doar cateva zile inainte de plecarea in Republica Dominicanaicon photo

La putin timp dupa ce a ajuns in Republica Dominicana, Claudia Pavel s-a umplut de bube. Cantareata a facut alergie la intepaturile de insecte si a fost nevoie de interventia medicilor pentru ca vedeta nu se simtea bune.

"Sunt ciupita de foarte multe insecte. Sunt alergica, da. E greu, ma mananca incontinuu, imi arde pielea, pur si simplu!", i-a spus Claudia Pavel in emisiune lui Cosmin Cernat.


De altfel, si telespectatorii au putut sesiza transformarea Claudiei, cel putin la nivelul picioarelor, care din cauza intepaturilor care se umflasera, aratau ingrozitor. Aspectul nu a fost unul mai bun nici dupa vizita la spital, pentru ca substanta de protectie data de acestia este una albastruie.

Transformarea Claudiei in competitei este poate una dintre cele mai socante. Cu doar cateva zile inainte sa plece in Republica Dominicana, artista postase pe pagina ei de socialziare cateva imagini extrem de sexy, din cel mai recent videoclip al ei. In acestea apare o Claudia Pavel extrem de frumoasa si senzuala.

Claudia Pavel, alias Cream, din echipa Faimosilor de la Exatlon, s-a umplut de bube

Faimosii si Razboinicii se intrec in cea mai dura competite, Exatlon. Cele 10 vedete sunt: cantareata Claudia Pavel (Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competitii olimpice si europene, Vladimir Draghia, fost inotator de performanta si actor cunoscut,  cantareata Anda Adam, Giani Kirita - fost fotbalist la clubul Dinamo, Catalin Cazacu, campion de motociclism viteza, Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA, supranumita Printesa Razboinica, Anca Surdu – dubla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial si european, si Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Ei se lupta cu 9 oameni obsnuiti, care insa practica intens activitati sportive si care formeaza echipa Razboinicilor: Radu Frandes, Bogdan Antonio Mardale, Mariana Nenu, Alexandru Nedelcu, Diana Kovacs, Ionut Stefan Floroaica, Alina Pana, Anca Mihailescu si Ionut Liviu Sugacevschi. Din echipa Razboinicilor, una dintre concurente, Silvia Rafaela Marcas a fost eliminata. 


"Exatlon”  va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune