Transformarea incredibilă a unei mari actriţe în doar o lună! Cum arată Draga Olteanu Matei la câteva zile după ce a împlinit 85 de ani

Draga Olteanu Matei a împlinit, săptămâna trecută, 85 de ani şi a urcat, după multă vreme, pe scenă, în Piatra Neamţ, pentru a fi sărbătorită.

Autor: C.L.

”Sărbătoresc 15 ani ai mei până la sută”, a spus Draga Olteanu Matei celor care au venit să o sărbătorească. Actriţa care de ani buni trăieşte în Piatra Neamţ a avut o perioadă extrem de grea. A fost în spital de câteva ori şi a trăit momente de cumpănă.

În urmă cu mai bine de o lună, o echipă de la Teo Show a fost acasă la Draga Olteanu Matei, în Piatra Neamţ şi au discutat cu aceasta.  


"Aici stau la o prietenă foarte bună. Soţul meu s-a grăbit să plece, dar asta nu înseamnă că sunt singură, e cu mine în permanenţă. Stau aici pentru că sunt oameni extraordinari, pentru că îmi place mult locul", a declarat îndrăgita Draga Olteanu-Matei pentru Teo Show. Mult mai slabă decât o ştia toată lumea, cu chipul brăzdat de riduri adânci şi mâini tremurânde, marea artistă a acceptat cu greu să vorbească despre ea

A trecut mai bine de o lună de atunci, iar marea actriţă a fost aniversată acum de întreg oraşul Piatra Neamţ. Pe 24 octombrie, când a împlinit 85 de ani, Draga Olteanu Matei a fost întâmpinată, înainte de a intra în teatru, de mai mulţi poliţişti care i-au dăruit un coş de flori şi i-au cântat ”La mulţi ani!” Doamna teatrului şi cinematografiei româneşti a fost în ziua aceea veselă, plină de energie, aşa cum nu o mai văzuse de mult lumea.

Aşa că, deşi toţi au sesizat transformarea marii actriţei, chiar de la o lună la alta, s-au bucurat când au văzut-o bine dispusă.

După moartea soţului ei, dr. Ion Matei, marea actriţă a suferit enorm. S-a întâmplat în urmă cu patru ani şi toşi credeau că Draga Olteanu Matei nu-şi va mai reveni după pierdere.
"Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată.

O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic.
Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el... Aşa a fost viaţa noastră", a povestit, îndurerată, doamna teatrului românesc, la scurt timp după decesul soţului ei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adevarul despre starea de sanatate a marii actrite Draga Olteanu Matei! "Nu cred ca o mai duc mult" Doamna teatrului sufera enorm dupa raposatul ei sot EXCLUSIV

Draga Olteanu Matei, dezvaluiri despre Stela Popescu: "Trebuie sa spunem adevarul despre ea! Cand imi va veni randul, sper sa..."

Cum au ramas pe strazi o mare actrita si sotul ei doctor! Draga Olteanu Matei si-a pierdut casa, escrocata de o prietena

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Gâdea aruncă bomba: Este o informație care va aduce un cutremur major

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies