Vedete

Transformarea lui Kamara de cand s-a indragostit de Roberta. Cum a fost filmat artistul! VIDEO!

Dupa un divort rasunator si o relatie ulterioara incheiata cu un scandal monstruos, Kamara pare sa-si fi gasit linistea si fericirea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Transformarea lui Kamara de cand s-a indragostit de Roberta. Cum a fost filmat artistul! VIDEO! icon photo

Cantaretul Kamara traieste o noua poveste de dragoste cu Roberta, o studenta care are jumatate din varsta sa. (Kamara l-a cunoscut pe actualul iubit al fostei sale sotii) 

Cum era de asteptat, dragoste i-a dat aripi artistului, iar fluturii din stomac il fac sa se simta mai fericit ca niciodata.

Drept dovada, de curand, artistul si-a schimbat total comportamentul si din persoana tacuta din trecut, astazi, Kamara traieste viata din plin.

Zilele trecute, dupa un weekend petrecut in compania iubitei lui, la mare, pe litoralul romanesc, Kamara a fost filmat cand dansa…in masina.

Imaginile care ne-au parvenit la redactie nu au nevoie de comentarii, asa ca va lasam sa le vizionati.

 

 

 

 

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune