Transformarea lui Milan, fiul Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea! Cum arată puștiul la aproape patru anișori

Milan, băiețelul Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea, a crescut și, acum, este un adevărat prințișor al familiei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În iunie 2016, Valentina Pelinel a născut un băiețel de nota 10, pe micuțul Milan! Era primul copil al vedetei cu omul de afaceri Cristi Borcea. La vremea respectivă, omul de afaceri nu era în libertate, ci ispășea o pedeapsă de șase ani în Dosarul Transferurilor, însă a avut grijă să îi trimită de camion de flori la clinica privată femeii de care era îndrăgostit până peste cap.

 

Milan, cel mai răsfățat membru al familiei

Milan a devenit cel mai iubit copil al familiei, mai ales că micuțul semăna izbitor cu Borcea, iar Valentina este tare mândră de băiețelul ei. Drept dovadă, mereu pune imagini cu el pe internet, iar la zilele lui de naștere are mereu același mesaj. ”La mulți ani, sufletul meu, Milan”, sunt cuvintele pe care diva le scrie, și imediat cei care îi urmăresc postările îi comentează online. ”Mult noroc și sănătate ,copil frumos, ”Să vă dea Dumnezeu o familie MEREU la fel de frumoasă și fericită!!!”, sunt o parte din mesajele pe care le-a primit.

Citeste si: Cristi Borcea e putred de bogat! cum a castigat 100 de milioane de euro, desi e in puscarie

Citeste si: Disperat că se va infecta cu coronavirus, Cristi Borcea și-a cumpărat mii de teste! Are cât pentru un spital întreg! Cine l-a dat de gol

Citeste si: Transformarea incredibilă a Valentinei Pelinel! Toți prietenii lui Borcea au rămas șocați

 

 

Cristi Borcea are un prințișor de băiat cu Valentina Pelinel! Puștiul este deja un fashionist

Acum, mai este o lună și un pic până când Milan va sărbători patru anișori. Cristi Borcea are un prințișor de băiat cu Valentina Pelinel, mai ales dacă vezi ultimele imagini. Puștiul s-a transformat și arată foarte bine, în special vestimentar, unde se poate lăuda că este deja un fashionist pentru micuții de vârsta lui. De exemplu, în fotografia postată acum câteva zile de fosta manechină, Milan este îmbrăcat modern și lejer se poate prezenta pe podiumurile de modă, la fel ca și surioarele lui gemene, care arată la fel de bine și sunt la fel de iubite de cei doi părinți celebri!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate