Vedete

Transformarea socanta a lui George Nicolescu! Celebrul cantaret orb este astazi de nerecunoscut! FOTO

La 68 de ani, George Nicolescu canta din ce in ce mai rar, fiind macinat de diverse suferinte.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Transformarea socanta a lui George Nicolescu! Celebrul cantaret orb este astazi de nerecunoscut! FOTO icon photo

George Nicolescu (68 de ani) este unul dintre cantaretii emblematici ai muzicii usoare romanesti. In ciuda faptului ca s-a nascut nevazator, Nicolescu a devenit celebru ca urmare a slagarelor pe care le-a lansat, fiind un solist cu foarte mare priza la public.In ultimii ani, pe fondul agravarii unor suferinte cronice, Nicolescu a disparut discret din peisaj, fiind vazut foarte rar pe la spectacole.

Sprijinit de sotie, Georgeta, George a acceptat insa acum cateva zile invitatia de a canta intr-un concert desfasurat la Moreni (judetul Dambovita). Aplaudat la scena deschisa, Nicolescu a intrat in culise in grija lui Adrian Daminescu si a lui Laurentiu Cazan, care au avut numai cuvinte de lauda la adresa prestatiei marelui interpret.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune