Vedete

Transformarea uluitoare a Paulei Seling! Cum arata in acest moment cantareata care a luat proportii uluitoare anul trecut!

Artista a aparut la un eveniment cu un look ravasitor!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Paula Seling a slabit, in sfarsit, si se simte excelent in pielea ei. Indragita cantareata s-a chinuit insa mai bine de un an sa scada in greutate, din cauza metabolismului lent pe care-l are si lipsa sportului, la nivelul la care isi dorea ea.

Paula Seling a slabit uluitor! Cum a venit la un botez

La sfarsitul lui 2015, Paula Seling si-a surprins fanii cand s-a afisat cu o silueta modificata simtitor! Cantareata avea burtica, maini si picioare pufoase, iar la fata se rotunjise binisor. Multi au crezut chiar ca e insarcinata si ca nu vrea sa dezvaluie acest lucru, insa la scurt timp, s-a dovedit ca nu era nici vorba de asa ceva! Pur si simplu erau doar kilograme in plus.(afla regimul de slabit al Paulei Seling)

Speriata de proportiile pe care le luase, Paula a decis sa ia masuri serioase. Ea a apelat la o dieta minune si s-a antrenat din nou cu Florin Uceanu, cel care a mai ajutat-o si in trecut sa depaseasca momentele dificile! Rezultatele s-au vazut imediat! In prima faza,Seling a aparut cu o silueta bine conturata la un concert din primavara acestui an, iar zilele trecute, a facut furori la un botez, la Iasi, unde a fost invitata sa cante. Citeste continuarea pe kfetele.ro
 

Galerie foto 
Setări confidențialitate