Transformarea uluitoare a unei foste concurente de la Exatlon! Alex Nedelcu a spus despre Diana Kovacs ca este cea mai senzuala!

Una dintre Razboinicele din primul sezon Exatlon a uimit pe toata lumea dupa iesirea ei din competitie.

Autor: C.L.

Pentru ca a stat in competitie doar cateva saptamani, Diana Kovacs nu a avut la fel de multi fani ca alte concurente. Insa aparitiile tinerei, la evenimentele de dupa Exatlon au uimit, pentru ca dezvaluiau o femeie sexy.

Diana Kovacs a fost campioana la judo este antrenoare de fitness si desi nu este foarte inalta, tanara arata de senzatie si are un trup bine lucrat la sala. 

In pozele realizate in ultima perioada, multe dintre ele, chiar in tinute sumare, se vede bine cat de sexy este Diana Kovacs.

De altfel, in urma cu cateva zile, intr-un live de pe Wowbiz.ro, Alex Nedelcu a marturisit pentru prima data ca si lui Diana i s-a parut cea mai sexy colega de la Exatlon.
“Pe mine ma atrage stilul la o fata, felul in care merge, in care se misca, in care sta pe un scaun. In primul rand, in Republica Dominicana, ma atragea la o femeie naturaletea ei. Si pot sa spun ca imi placea naturaletea Dianei Kovacs", a marturisit Alex Nedelcu, fostul semifinalist din primul sezon Exatlon. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies