Tratament neconvențional pentru Mihai Constantinescu! Medicii vor să-l vindece cu ajutorul propriilor melodii! Legătura cu cazul Cotabiță!

Medicii care îl îngrijesc pe Mihai Constantinescu vor să aplice pe acesta un tratament cu totul neconvențional.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Mihai Constantinescu ar putea fi vindecat cu propria muzică, speră medicii care îl îngijesc pe artistul aflat de 3 luni în comă. Aceștia vor să înregistreze cântecele de suflet ale lui Mihai Constantinescu pe un dispozitiv, alături de câteva vorbve din partea celor apropiați și să i le pună artistului la căști.

Dezvăluirea a fost făcută de Monica Pop, care l-a vizitat weekendul trecut pe Mihai Constantinescu la ”urgență”.

”Vreau să vă spun un lucru care mi se pare frumos. Când am plecat de acolo m-am întâlnit cu o colegă de specialitate ORL, care a spus un lucru: că ea sugerează – așa de tare mi-a plăcut lucrul ăsta și chiar i-am spus Simonei (soția lui Mihai Constantinescu n.r.) să facă cât se poate de repede – să-i înregistreze cântecele lui preferate pe un mp3. Și cântecele comune și un text din partea ei și a câtorva apropiați și să i-l pună tot timpul în urechi. El aude foarte clar, asta este sigur. Sunt convinsă că lucrul ăsta îl poate ajuta. Mi s-a părut un lucru atât de frumos și de perspectivă, care îl poate ajuta. Din punct de vedere al creierului, lucrurile astea se pot stimula.

Fără doar și poate, el are în creier și focare pozitive, focare bune. Astea trebuie stimulate”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Cazul lui Mihai Constantinescu, mai complicat decât cel al lui Cotabiță

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Medicul a făcut o paralelă între cazul lui Mihai Constantinescu și cel al lui Gabriel Cotabiță.

”Să vă spun un lucru: m-aș bucura să aibă aceeași finalitate ca și în cazul Cotabiță. Când s-a întâmplat cu Cotabiță, i-am spus doamnei Ioana Grințescu, care este șefa ATI-ului de acolo, i-am spus că va fi bine. Ea mi-a spus nici să nu mai spun așa ceva pentru că este foarte grav și n-avem nici o siguranță, că ei fac tot ce se poate. Uite că au făcut tot ce se poate și repede și a fost altă situație.

Domnul Cotabiță este în momentul de față sănătos, trăiește și e pe picioare.

Așa și aici, eu tot am speranțe și încă o dată vă spun, este într-un real progres, fără doar și poate, față de ce am văzut acum două săptămâni. Și vorbesc ca și medic acum.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 90 de zile de comă

Citeste si: Noi informații despre starea lui Mihai Constantinescu! „Nu a mișcat nici un deget. Medicii au decis să...”

Citeste si: Ce se întâmplă în spital cu Mihai Constantinescu! Amănunte despre tratamentul pentru salvarea artistului ”I s-a făcut dializă”

Din păcate, patologia lui Mihai Constantinescu este o patologie amplă și mai veche. Deci, dacă isotira domnului Cotabiță s-a întâmplat pe un ”pat” sănătos în antecedente, aici nu mai e așa și e mult mai greu.

Nu-l cunosc pe domnul Cotabiță deloc și nu știu ce fel de om este dar într-un interviu a spus că a avut și răutăți în viața lui și că îi pare rău. Vreau să spun că Mihai Constantinescu este cel mai bun și cel mai frumos la suflet om din lumea asta, e un om foarte drăguț care s-a purtat întotdeauna foarte frumos cu oricine”, a mai spus Monica Pop.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies