"Trebuie sa fiu cu o secunda mai inteligenta si mai inspirata fata de adversarele mele". Afla ce mare campioana a Romaniei si-a propus asta pentru 2014!

Andreea Chitu se gandeste doar la obtinerea unor medalii de top in acest an!

Distribuie pe:

fara descriereIn 2012, la Olimpiada de la Londra, Andreea Chitu a pierdut sansa de a avea un culoar favorabil in ultima secunda a unui meci pe care l-a dominat de la inceput pana la final. A fost secunda care a urmarit-o mult timp pe valoroasa judokana, judecata atunci, pe nedrept, pentru o greseala, pana la urma, umana.

Chitu are insa valoarea ei. Si nu una oarecare. De top mondial. A castigat medalia de argint la Campionatele Europene, iar anul trecut a fost la un pas de marea finala mondiala. Nu intamplator fata cu zambetul mereu pe buze a fost declarata anul trecut cea mai valororoasa judokana a tarii, in clasamentul intocmit de Federatia Romana de Judo.

“Anul acesta va fi cu totul diferit de 2013. Va fi anul calificarii la Jocurile Olimpice de la Rio. Obiectivul meu este de a obtine medalii atat la Europene, cat si la Mondiale. Iar tinta cea mai importanta va fi Olimpiada de la Rio, din 2016”, a explicat Andreea Chitu pentru WOWbiz.ro.

Andreea si-ar dori ca in acest an sa ajunga in finala Campionatelor Mondiale. “Imi cunosc adversarele foarte bine. Sunt constienta de faptul ca la fiecare competitie fiecare pregateste elemente noi. Tocmai de aceea vreau ca la fiecare meci pe care-l voi avea in acest an sa fiu mai inteligenta si mai inspirata cu o secunda in plus fata de adversarele mele. Asta va conta cel mai mult ”, a adaugat ea.

Si pentru ca vorbim de secunde, Andreea recunoaste ca acel moment de la Olimpiada a marcat-o mult timp. “Erau clipe cand ma trezeam noaptea si ma gandeam ce s-a intamplat. Acum insa viata merge mai departe si trebuie sa dau tot ceea ce am eu mai bun in mine in acest sport pe care-l practic cu foarte mare placere”, a incheiat Andreea.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate