Trecutul Roxanei de la Puterea Dragostei, intens dezbătut! Cu câți bărbați umbla în același timp concurenta

Hamude de la Puterea Dragostei a dezbătut trecutul RoxaneI. Cu câți bărbați umbla concurenta în același timp.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai populare concurente din emisiune dar, în acleșai timp, este și unul dintre cele mai controversate personaje. Tânăra este extrem de sexy și a avut mai multe relații în emisiune, ba chiar s-a întâlnit cu alți bărbați în timp ce avea iubit.

Hamude nu s-a mai abținut în timpul emisiunii și a luat-o la rost pe Roxana, enumerând toate relațiile și pasiunile pe care le-a făcut în ultimele luni.

„Tu erai cu Mocanu, ai venit în țară cu Mocanu, ai ieșit cu Mocanu, după aia te-ai văzut cu Iustin, cu mine la restaurantul lui baiatu' ăla, un baiat cu care ai avut tu treabă în trecut. După aia l-ai chemat pe Iustin și dupa aia trebuia să pleci cu el la mare, nu-i așa?”, a întrebat-o Hamude pe Roxana, în mod retoric.

„După aia a plecat la mare, s-a vazut cu Andy, după aia a venit aici să se vadă cu Mocanu. După aia s-a combinat cu Iancu, apoi s-a vazut în oraș cu Mocanu și a vrut să îl sărute”, a mai spus Hamude.

Citeste si: Când va avea loc MAREA FINALĂ Puterea Dragostei și când începe sezonul 2! Andreea Mantea a făcut anunțul!

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Raluca a spus că fostul e iubirea vieții ei! „Nu îmi mai dați sute de mesaje că a făcut aia...”

Citeste si: Roxana și Iancu, mire și mireasă! Prima imagine de la nunta celor doi concurenți de la Puterea Dragoste

fara descriere

Puterea Dragostei: Roxana a explicat de ce s-a certat cu Bianca 

„Eu nu m-am certat cu Bianca în acea dimineață pentru că îl place pe iubitul meu. Orice femeie poate să-l placă. Pentru mine nu e nimeni vreo amenințare, să știți! M-am certat pentrtu ceea ce a afirmat la testimoniale despre mine și el. Atât!”, a scris Roxana de la Puterea Dragostei pe pagina ei de Instagram. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate