Trei eleve din Vaslui au fost prinse in timp ce dansau pe banci! Cum le-a pedepsit conducerea scolii!

Trei eleve de la un liceu din municipiul Vaslui care au dansat pe bancile dintr-o sala de curs au fost sanctionate de conducerea scolii cu cate zece ore de munca in folosul comunitatii la un centru de zi si noapte pentru copiii strazii.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereConducerea Liceului Teoretic"Emil Racovita" Vaslui a decis, cu aprobarea Consiliului Profesoral, sanctionarea a trei eleve, doua de clasa a XI-a si una de clasa a IX-a, cu cate zece ore de activitati in folosul comunitatii, dupa ce au fost filmate si postate pe internet dansand pe bancile dintr-o sala de clasa.

Cele trei adolescente vor trebui sa mearga timp de cinci zile, in afara orelor de curs, la Centrul de zi si noapte pentru copiii strazii Vaslui, unde vor sustine programe artistice pentru micutii cazati acolo.

"Am considerat ca aceasta sanctiune le va indrepta spiritul civic si o sa constientizeze ca ceea ce au facut nu este bine. Ceea ce ne-a deranjat cel mai mult a fost faptul ca au dansat pe banci. Acum vor trebui sa desfasoare activitati culturale si distractive cu copiii din centru, mai precis cam ceea ce au facut la scoala, insa fara a folosi bancile", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX directorul Liceului "Emil Racovita" Vaslui, Daniel Hulubei.

Cele trei eleve au fost surprinse intr-un filmulet inregistrat cu telefonul mobil de un coleg in timp ce dansau pe bancile din sala de curs, adolescentele pregatindu-se pentru balul anual al bobocilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate