Trei milioane de beculete se vor aprinde sambata in Bucuresti!

Primarul Sorin Oprescu va aprinde sambata la ora 18:00, luminile de sarbatoare cu care a fost impodobita Capitala.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIn Bucuresti, pentru sarbatorile de iarna, au fost montate nu mai putin de trei milioane de beculete de tip LED. Mai mult, pe esplanada Teatrului National din Bucuresti a fost instalat un brad de Craciun, inalt de 16 metri.

24 de kilometri de beculete pentru sarbatori au fost montate in acest an la Bucuresti.

Potrivit municipalitatii, luminitele ornamentale vor fi aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Balcescu, I. C. Bratianu si Unirii, de la Piata Unirii pana la Palatul Parlamentului si de la Palatul Parlamentului pana la intersectia cu Mircea Voda, Piata Universitatii, Piata Romana, bulevardele Lascar Catargiu si Regina Elisabeta, dar si pe Soseaua Kiseleff si in Piata Victoriei, pe Calea Victoriei, la Arcul de Triumf, in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei, Piata Regelui, Piata George Enescu si Piata Universitatii, precum si pe bulevardele Buzesti - Berzei, Ferdinand, Dacia si Constantin Prezan, in Piata George Enescu, in Centrul Istoric si in Piata Regelui.Tot pentru sarbatorile de iarna, au fost impodobite Piata Operei si intrarea catre Opera Romana, parcarea de la Universitate si intersectiile str. Mihail Sebastian-Calea 13 Septembrie, bd. Vasile Milea-bd. Timisoara si Sos. Progresul-Calea Rahovei.

fara descriereDe asemenea, vor fi aprinse beculete pe Calea Dorobanti, bulevardul Aviatorilor, bulevardul Carol, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, precum si in pietele Charles de Gaulle, Rosetti, Presei Libere si Roma.Ornamentele de sarbatori vor lumina si la intrarea in Bucuresti de pe DN1, A2, A1 si la cea dinspre Giurgiu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate