Trei zodii de femei fatale! Barbatii le adora! Te numeri printre ele?

Toate femeile sunt speciale si atragatoare, dar nativele zodiilor enumerate mai jos sunt de-a dreptul irezistibile. Niciun barbat nu poate opune rezistenta in fata magnetismului lor.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Trei zodii de femei fatale! Barbatii le adora! Te numeri printre ele?
Toate femeile sunt speciale si atragatoare, dar nativele zodiilor enumerate mai jos sunt de-a dreptul irezistibile. Niciun barbat nu poate opune rezistenta in fata magnetismului lor.
Femeile nascute sub semnul leului sun dinamice, optimiste si pline de energie. Isi cunosc foarte bine calitatile si stiu cum sa profite din plin de acestea pentru a obtine ceea ce isi doresc atat in plan sentimental cat si la locul de munca. Oriunde s-ar afla, nativele nascute sub semnul Leului stralucesc si stiu sa-si puna in valoare feminitatea. In plus, reusesc intotdeauna sa fie in centrul atentiei. Au o putere de seductie uriasa, asupra barbatilor si stiu intotdeauna cum sa se foloseasca de aceasta pentru a face noi cuceriri. Zambetul si privirea sunt armele de care acestea se folosesc pentru a cuceri.
Femeile Scorpion au un farmec aparte. Aerul misterios al acestora ii determina pe cei din jur sa le cada rapid in plasa. Desi in aparenta pare ca nimic nu le va dobori si au inotdeauna solutii pentru orice problema, in realitate sunt persoane sensibile si au nevoie de afectiune. Au o silueta de invidiat, pe care o pun mereu in evidenta. Sunt atragatoare si pasionale, iar faptul ca nu se lasa usor cucerite, ii incanta pe barbati, care abia asteapta descopere ce se ascunde sub acea privire senzuala.
Femeile nascute in zodia Taurului sunt constiente intotdeauna de cat de atractiv este trupul lor si nu ezita sa nu se foloseasca de acest lucru pentru a atrage atentia. Stiu intotdeauna cum sa se imbrace si cum sa-si puna silueta in evidenta fara a fi insa vulgare. Nativele nascute sub semnul Taurului reprezinta o combinatie surprinzatoare de forta interioara si de vulnerabilitate. Desi par dure, in realitate sunt sensibile si atente intotdeauna la cei din jur.
Sunt atractive pentru barbati deoarece emana senzualitate si au o putere de seductie uriasa. In plus, stiu sa se foloseasca de puterea cuvintelor pentru a obtine ce-si doresc!

fara descriereMadalina Ghenea este o leoaica veritabilaFemeile nascute sub semnul leului sun dinamice, optimiste si pline de energie. Isi cunosc foarte bine calitatile si stiu cum sa profite din plin de acestea pentru a obtine ceea ce isi doresc atat in plan sentimental cat si la locul de munca. Oriunde s-ar afla, nativele nascute sub semnul Leului stralucesc si stiu sa-si puna in valoare feminitatea. In plus, reusesc intotdeauna sa fie in centrul atentiei. Au o putere de seductie uriasa, asupra barbatilor si stiu intotdeauna cum sa se foloseasca de aceasta pentru a face noi cuceriri. Zambetul si privirea sunt armele de care acestea se folosesc pentru a cuceri.

fara descriereSore este un scorpion senzualFemeile Scorpion au un farmec aparte. Aerul misterios al acestora ii determina pe cei din jur sa le cada rapid in plasa. Desi in aparenta pare ca nimic nu le va dobori si au inotdeauna solutii pentru orice problema, in realitate sunt persoane sensibile si au nevoie de afectiune. Au o silueta de invidiat, pe care o pun mereu in evidenta. Sunt atragatoare si pasionale, iar faptul ca nu se lasa usor cucerite, ii incanta pe barbati, care abia asteapta descopere ce se ascunde sub acea privire senzuala.

fara descriereCarmen Bruma este o nativa a zodiei taurFemeile nascute in zodia Taurului sunt constiente intotdeauna de cat de atractiv este trupul lor si nu ezita sa nu se foloseasca de acest lucru pentru a atrage atentia. Stiu intotdeauna cum sa se imbrace si cum sa-si puna silueta in evidenta fara a fi insa vulgare. Nativele nascute sub semnul Taurului reprezinta o combinatie surprinzatoare de forta interioara si de vulnerabilitate. Desi par dure, in realitate sunt sensibile si atente intotdeauna la cei din jur.Sunt atractive pentru barbati deoarece emana senzualitate si au o putere de seductie uriasa. In plus, stiu sa se foloseasca de puterea cuvintelor pentru a obtine ce-si doresc!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate