Vedete

Tribunalul a refuzat marirea pensiei Corneliei Patrichi! Vaduva va primi doar pensia de urmas a celebrului coregraf Cornel Patrichi! | EXCLUSIV

Recent, Tribunalul a refuzat marirea pensiei Corneliei Patrichi, care a considerat ca trebuie sa incaseze venituri mai mari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

La ultimul termen de judecata, Tribunalul a refuzat marirea pensiei Corneliei Patrichi. Vaduva celebrului coregraf Cornel Patrichi, de la a carui disparitie s-au comemorat 2 ani, in aprilie, a dat in judecata Casa Judeteana de Pensii Ilfov, obiectul dosarului fiind „contestaţie privind alte drepturi de asigurări sociale”. (vezi cum arata mormantul lui Cornel Patrichi)

Tribunalul a refuzat marirea pensiei Corneliei Patrichi: "Mi-au oprit indemnizatia de liber profesionist"

„Cand ma gandesc ca mie mi-au oprit indemnizatia de liber profesionist (de 363 lei) pentru ca am depasit venitul lunar de 1250 de lei cu cativa „gologani”. Nu vor sa-mi dea drepturile de la UCIMR, unde sant membra de aproape 10 ani, cu cotizatia la zi, pe motiv ca am optat pentru pensia de 50% a lui Cornel”, a postat, la un moment dat, vaduva lui Cornel Patrichi. Ea a dezvaluit ca a preferat sa incaseze pensia de urmas a acestuia, adica jumatate din cat primea celebrul coregraf, renuntand la pensia sa.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto