"Tribunul" Vadim Tudor scoate flacari pe nas! Politicianul e manios ca a fost dat uitarii si nu mai primeste plocoane ca in trecut. "Daca te pune necuratul sa ceri cuiva o suma de bani imprumut, vezi cum s-au ticalosit oamenii – omul e ca si mort"

Intr-un editorial intitulat “Craciun nefericit!…”, publicat atat in “Tricolorul”, cat si pe Facebook, liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, se plange ca traieste de pe o zi pe alta, iar fostii sai colaboratori l-au uitat.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere“Niciodata n-am fost mai mahnit ca acum. Si nu atat lipsa banilor imi amaraste sufletul, cat abrutizarea societatii romanesti. Unde te duci, unde te-ntorci, numai porci! Fiecare isi vede de interesul lui. Daca te pune necuratul sa ceri cuiva o suma de bani imprumut, vezi cum s-au ticalosit oamenii: te amana prietenul, sau cunostinta, o vreme, te duce cu vorba, dupa care dispare ca magaru-n ceata. Ii lasi vorba sa te sune, dar, pauza – omul e ca si mort. Ce primitivi! Il intreb pe un fost parlamentar PRM, acum cateva minute, ce face, iar el – retras pe mosia de la tara, pe care a cumparat-o dintr-o privatizare cu cantec – imi raspunde: „Facem carnatii!”. Pe mine arde camasa de grija, nu stiu cum sa ma mai descurc, iar omul pe care l-am facut deputat traieşte bine, la aer curat, in sanul naturii, nu are obligatii, nu are salarii de dat si face… carnatii! Dar am facut eu, oare, vreun parlamentar? „Nu m-ati facut dvs., domnule presedinte, ci eu m-am zbatut, am alergat” – mi-a raspuns un altul. „Mai, omule, dar eu te-am pus pe lista si am semnat pentru tine, mi-am asumat raspunderea” – ii zic. „Aaaa, aia e cu totul altceva!” – ma sfideaza individul. „Carevasazica, te-ai facut singur parlamentar?” – continui eu, numai pentru a vedea pana unde poate ajunge neruşsinarea umana”, a scris “Tribunul”.

Citeste restul pe paginaeuroparlamentara.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate