Trimisul lui Barack Obama la Bucuresti face dezvaluiri de senzatie: "Tata era roman, a decedat chiar in timpul mandatului meu"

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, s-a declarat optimist in ceea ce priveste viitorul Romaniei si a relatiei tarii noastre cu Statele Unite.

Distribuie pe:

fara descriere

'Sunt optimist în privinţa viitorului Romaniei', a spus Gitenstein la ceremonia de la Palatul Cotroceni in care a fost decorat de presedintele Traian Basescu cu Ordinul National Steaua Romaniei, in grad de mare cruce.

'Cei trei ani petrecuti de mine si sotia mea, Libby, in Romania, au fost printre cei mai plini de satisfactii din viata noastra. Am fost onorat de faptul ca presedintele Obama m-a ales sa-l reprezint in Romania, tara stramosilor familiei mele. Strabunicul meu s-a nascut la Botosani, oras pe care l-am si vizitat.  A fost o experienta personala pentru mine, fiindca in fiecare roman intalnit regasesc o parte din tatal meu, care din nefericire a decedat in timpul mandatului meu. El era in intregime roman', a afirmat ambasadorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate