Trio „nebun” în fotbal. Cristi Manea și fosta iubită, împreună la Cluj. Ce o să spună Irina Deaconescu?

Cristian Manea, unul dintre cei mai apreicați fotbaliști din generația tânără, se iubește de ceva vreme cu o vloggeriță de succes, fostă videochatistă, irina Deaconescu.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Doar că, ceea ce uită, probabil, să precizeze fotbalistul este că, uneori, se mai vede cu fosta iubită, mai ales atunci când are acoperirea, alibiul perfect: un meci de fotbal, în deplasare, cu CFR Cluj.

Citeste si: Divorț în secret, nuntă pe ascuns! Un fotbalist care a trecut printr-o tragedie cumplită a decis să își refacă viața EXCLUSIV

Citeste si: Tragedia care cutremură fotbalul românesc. Detaliile sunt tulburătoare

Citeste si: Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit, după doi ani de relație: „Cel mai important lucru...”

Așa s-a întâmplat de curând și atunci când CFR Cluj o bătera, în deplasare, pe echipa înființată în 2013 din Craiova, meci în care Cristian Manea a făcut o partidă de senzație, cel de-al doilea gol al ardelenilor fiind, practic, creația lui. Iar jocul bun al lui Cristian Manea a fost, cu siguranță, extrem de apreciat de o domnișoară frumoasă foc, care a devenit, la acea oră, mare microbistă.

fara descriere

Nu, nu era actuala iubită a fotbalistului, vloggerița Irina Deaconescu, ci una dintre femeile care, de-a lungul timpului, l-a mai sprijinit din tribună pe Cristi Manea și care, de ceva vreme, nu a mai călcat pe vreun stadion.

Fosta iubită a lui Cristi Manea, în tribună

Mai exact, Andreea Alina, blondina cu care Cristi Manea s-a iubit o bună bucată de vreme, a fost pe stadion și, culmea, a fot remarcată și de cameramanii care transmiteau meciul, fosta iubită a fotbalistului fiind, în prim plan, și la televizor, dar și pe ecranele din arenă, suficient de mult timp pentru ca fundașul CFR Cluj să se simtă ”mânat” din spate pentru a demonstra că este un fotbalist de valoare.

fara descriere

Culmea, în tribunele stadionului din Craiova nu a putut fi observată actuala iubită a lui Cristi Manea, ceea ce, evident, ar putea conduce la ideea că nu e deloc o întâmplare faptul că Andreea Alina a ajuns acolo...

 

Cristi Manea şi-a părăsit iubita care a fost umplută de sânge. Irina Deaconescu a făcut videochat 

În ultimul meci al grupei C, la Campionatul European U21, România remiza alb cu Franța și se califica în semifinale, de pe primul loc. A fost la finalul meciului care a descătușat fotbaliștii și staff-ul de pe banca tehnică, doar că atunci a avut loc nefericitul incident: pe atunci iubita lui Manea, Andreea Alina a fost lovită în tribună cu piciorul. Mirel Rădoi avea să declare, după ce a aflat de incidentul care a umbrit calificarea: „A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci!”.

După incident, la câteva luni, cei doi s-au despărțit, iar Cristian Manea a ajuns în brațele Irinei Deaconescu. “Irina Deaconescu face parte din topul vloggerițelor din România și are niște cifre foarte bune pentru domeniul său. Tânăra originară din Bumbești Jiu are peste 500,000 de subscribers pe Youtube și aproape 600,000 de fani pe Instagram. În spatele acestor numere se află, însă, o poveste tulburătoare.

Drama iubitei lui Cristi Manea

Chiar în primul său vlog postat pe Youtube, ea a povestit că a făcut videochat când era elevă în clasa a XII-a pentru că avea nevoie disperată de bani”, a relatat gsp.ro, care a dezvăluit şi declaraţia Irinei: „În familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat... Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate