Trist dar adevarat! Cruduta, declaratia care ii spulbera lui Nila orice speranta de impacare!

Surpriza uriasa! Dupa ce a lasat-o balta pentru alta femeie, Mihai Costea vrea sa se intoarca la Cruduta si ar face orice pentru a o avea din nou in preajma lui. Bruneta insa este de alta parere si considera ca fotbalistul nu mai are loc in viata ei.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereNila vrea sa se intoarca la CrudutaIn urma cu doua zile, a explodat bomba! Nila si-a pus cenusa in cap si le-a spus prietenilor ca ii pare rau ca a facut-o pe Daniela Crudu sa sufere, iar, acum, nu stie pe ce cale sa apuce pentru a se intoarce la ea. “In ultima vreme, Nila a devenit depresiv si foarte nervos. Cel mai rau l-ar durea sa o vada pe Daniela cuplata cu un alt barbat! Il obsedeaza gandul ca ar putea sa o vada cu altcineva de mana”, a dezvaluit un prieten de-al fotbalistului  pentru WOWbiz.ro.

fara descriereBruneta in schimb nu vrea sa mai auda de elDaca jucatorul nu mai poate de dorul Crudutei, ei bine, bruneta il exclude din toate planurile ei! “Daniela a suferit mult, a plans cat nu a facut-o niciodata, dar, gata, acum, vrea sa isi vada de viata ei, in care, atentie, nu mai are loc Mihai! De altfel, ne-a spus ca orice s-ar intampla, nu s-ar mai intoarce la fotbalist, pentru toate umilintele si tradarile prin care a trecut! Textual, ne-a punctat… “m-am eliberat de Nila, nici nu vreau sa-l mai vad”, asa ca noi am crezut-o si o sustinem. Mergem peste tot impreuna, ziua la restaurant, seara la un club! Ne simtim bine, iar ea si-a revenit complet”, ne-au spus apropiatii vedetei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate