Vedete

Tristan Tate a confirmat despartirea de Bianca! Declaratii halucinante despre motivul separarii

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Tristan Tate a confirmat despartirea de Bianca! Declaratii halucinante despre motivul separariiicon photo

Povestea pasionala dintre Bianca si Tristan Tate s-a consumat extrem de repede. Dupa numeroase zvonuri care au aparut, dupa ce cei doi nu au mai fost surprinsi impreuna, iar Bianca a lipsit si de la ziua lui de nastere, iata ca suspiciunile s-au confirmat.


Tristan Tate si Bianca Dragusanu nu mai formeaza un cuplu. Intr-o interventie la un post de televiziune, Tristan, devenit acum celebru dupa relatia cu Bianca, a confirmat separarea."Bianca este o femeie familista, care si-a lasat sotul si tatal copilului ei pentru unul din cei mai ciudati playboy din Bucuresti. Nimeni nu ar trebui sa fie surprins ca nu au mers lucrurile intre noi", a declarat Tristan Tate la un post de televiziune.

In ciuda despartirii, Bianca nu pare sa fie prea afectata de modul in care a decurs relatia cu baiatul de bani gata Tristan. Prezentatoarea TV isi continua proiectele pe care le are in desfasurare si este surprins la fel de optimista si...cu zambetul pe buze!

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune