Vedete

Tristan Tate ii cauta adversara Dianei Belbita! Iubitul Biancai Dragusanu a anuntat ca vrea o luptatoare din Anglia pentru gala MMA din 20 august!

Se pare ca Tristan Tate ii cauta adversara Dianei Belbita. Fost luptator de MMA, iubitul Biancai Dragusanu se implica in gala din 20 august.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

In ultimele zile, Tristan Tate ii cauta adversara Dianei Belbita. Iubitul Biancai Dragusanu este prieten cu organizatorii galei RXF, ce este programata pe 20 august, la Bucuresti, in Sala Polivalenta, si doreste sa ii ajute. (vezi cum arata vila lui Tristan Tate din Pipera)

Tristan Tate ii cauta adversara Dianei Belbita. Faimoasa a fost singura femeie de pe afisul galei

Cand a fost anuntata gala, Diana Belbita era singura femeie de pe afis. Ulterior, a aparut si numele unei alte participante la Exatlon, Diana Kovacs, insa o eventuala lupta cu Belbita ar fi fost dezechilibrata, “Printesa Razboinica” fiind clar favorita.

Tristan Tate ii cauta adversara Dianei Belbita: "Stiti vreun antrenor care are o astfel de fata?”

De curand, Tristan Tate ii cauta adversara Dianei Belbita. Organizatorii cauta o luptatoare de MMA care sa fie la nivelul lui Belbita, iar Tristan s-a oferit sa dea o mana de ajutor. El le-a scris amicilor sai din Anglia: “Caut o luptatoare de MMA, 60 kilograme, pentru gala din 20 august, de la Bucuresti. Stiti vreun antrenor care are o astfel de fata?”.

 

Galerie foto