Tristan Tate, implicat în războiul politic al momentului! Ce spune despre alegerea lui Trump din SUA

Frații Tate, celebri în România după ce mezinul milionar Tristan s-a iubit o bună bucată de vreme cu Bianca Drăgușanu, sunt implicați la modul cel mai serios în alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, cei doi fiind suporteri înfocați ai lui Donald Trump.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Frații Tate, celebri în România după ce mezinul milionar Tristan s-a iubit o bună bucată de vreme cu Bianca Drăgușanu, sunt implicați la modul cel mai serios în alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, cei doi fiind suporteri înfocați ai lui Donald Trump.

Lupta politică din Statele Unite, probabil cea mai tensionată din toată istoria Americii, se duce, și la această oră, la nivel de vot între Donald Trump și Joe Biden, iar cei doi frați Tate, Tristan și Andrew, sunt implicați, ca cetățeni americani, la maximum în lupta celor doi coloși politici.


In articol:

Citeste si: Distracție maximă pentru un fost de-al Biancăi Drăgușanu! Tristan Tate s-a sărutat pasional cu o cunoscută dansatoare la bară, pe versurile melodiei „Ți-am dat un inel”

Citeste si: Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, iubește din nou! S-a cuplat cu o puștoaică sexy

Evident, așa cum și-au obișnuit deja fanii, Tristan Tate și fratele său, sunt mari susținători ai conservatorilor, motiv pentru care, așa cum era lesne de înțeles, l-au votat pe Donald Trump, probabil prin corespondență. Și, cum ei sunt cetățeni americani proveniți din statul Indiana, cei doi avut avut motive de satisfacție cât se poate de serioase după ce, acolo, Donald Trump a ieșit câștigător detașat, reușind să își adjudece, conform sistemului electoral american, cele 11 voturi ale marilor electori ai statului. ”Indiana merge cu Trump! Votul meu a câștigat”, a anunțat, trimfător, Tristan Tate în timp ce, ca întreaga lume, așteaptă rezultatele oficiale ale scrutinului electoral american, un rezultat care ar putea să mai întârzie câteva săptămâni din cauza cererilor de renumărare ale voturilor și a sistemului dificil de stabilire al câștigătorului prezidențialelor.

Citeste si: Ce a făcut Ion Ţiriac imediat după moartea lui Ceauşescu? S-a dus vestea în Europa - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Tristan Tate
Tristan Tate are si cetatenie americana

De altfel, în ultimele luni, frații Tate și-au exprimat în nenumărate rânduri susținerea pentru Donald Trump, cei doi fiind critici acerbi ai democraților care îl susțin pe Joe Biden și, normal, sprijinind felul de a fi al candidatului republican, mai ales pentru felul în care acesta nu se pleacă în fața ”corectitudinii politce”.

 

Donald Trump și Joe Biden, luptă electorală pe muchie de cuțit

Bătălia pentru președinția Statelor Unite ale Americii se duce, în aceste momente, pe muchie de cuțit, Joe Biden fiind creditat cu prima șansă în fața președintelui în exercițiu, Donald Trump. CU toate acestea, controversele legate de votul prin corespondență și, încă, neterminarea numărătorii în statele considerate cheie, contestațiile depuse de membrii echipelor de campanie ale celor doi candidați, fac ca rezultatul votului să fie incert, mai ales că, pentru ca unul dintre cei doi să fie declarat câștigător, are nevoie de minimum 270 de voturi ale marilor electori, sistemul electoral american fiind unul suficient de complicat pentru a dura până la confirmarea noului președinte.

Alegeri SUA
Harta voturilor castigate de Donald Trump si Joe Biden[Sursa foto: captura: Fox News]

În acest moment, conform agențiilor de presă internaționale, rezultatele nefiind, însă validate ca fiind conforme 100% cu cele oficiale, Joe Biden îl conduce pe Donald Trump cu 264 de voturi la 214 (susține Fox News), dar situația democratului pare să fie complicată, în anumite state cheie republicanul fiind în fața lui ca număr de voturi și având încă șanse reale de a câștiga, din nou, poziția de ”cel mai puternic om din lume”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se elimină aceste pensii! După 6 decembrie vor fi desființate. Orban a decis

Nu mai consuma aceste alimente dimineața! Este o greșeală imensă pe care o fac mulți români! Îți distrug stomacul pe termen lung

Larisa Bercea și fostul iubit al celebrei Bianca Drăgușanu, Tristan Tate, show la piscină Video

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a pozat gol pușcă în ploaie, cu o sticlă de șampanie în mână! Tristan a explicat fotografia incredibilă cu un citat din Biblie! FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies