Vedete

Tristan Tate, prima declaratie dupa ce a fost vazut alaturi de Bianca Dragusanu! Sportivul a vorbit despre viata sa: "Am facut totul impreuna"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tristan Tate, prima declaratie dupa ce a fost vazut alaturi de Bianca Dragusanu! Sportivul a vorbit despre viata sa: "Am facut totul impreuna"icon photo
 
Bianca Dragusanu si Victor Slav, au decis sa isi spuna “adio” dupa mai mult ani de iubire, prezentatoarea fiind vazuta in oras in compania lui Tristan Tate, campion la kickboxing. 
 
Tristan a acordat un interviu in care vorbeste despre greutatile din viata sa si despre relatia speciala pe care o are cu fratele sau. 
 
"Daca nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, parintii nostri nu au fost bogati. Cand eram foarte saraci am invatat care sunt prietenii adevarati. Atunci cand esti milionar, toti vor sa iti fie prieteni. Mi-am pierdut tatal acum doi ani, iar ceea ce am se datoreaza lui pe o parte, era un tip inteligent si ne-a insuflat putin din inteligenta lui. Cand am venit in Bucuresti am incercat sa ne facem prieteni, nu am reusit si ne-am luat mai multi caini.
 
 
Am fost campion european, era pe culmile succesului, dar cand ma antrenam pentru Campionatul European, un taximetrist din Brasov a facut accident cu masina in care ma aflam si m-am accidentat la umar. Nu mai pot lupta. Eu si fratele meu suntem o echipa, am facut totul impreuna de la afaceri la kickboxing, am impartit ultima lingura de mancare. Am facut totul ca o echipa. Am suficienti bani acum si ma pot relaxa. Avem in total 5 masini. Una dintre masini a costat un sfert de milion de euro", a declarat Tristan Tate intr-o emisiune tv.
 
 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune