Vedete

Tristan Tate si-a ridicat un hotel cu trei etaje la munte! Vezi cum arata investitia imobiliara a noului iubit al Biancai Dragusanu!

Acum putin timp, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte, afacerile sale din domeniul imobiliar fiind la nivel inalt.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

In Romania, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. Fostul luptator de kickboxing si fratele sau, Andrew, sunt stabiliti de mai multi ani in tara noastra si sunt investitori pe piata imobiliara. Ei detin o vila intr-un cartier de lux din Bucuresti si si-au ridicat un hotel intr-o statiune de la munte.

Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte: "Arata din ce in ce mai bine"

Recent, Tristan a vizitat hotelul aflat in faza de finalizare si a comentat, multumit de ceea ce a vazut: „Investitia mea imobiliara arata din ce in ce mai bine. Trebuie sa fie gata in cateva saptamani”. (vezi cum arata femeia ideala in viziunea lui Tristan)

Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. Are masini in valoare de un milion de euro

De ceva vreme, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. El detine cativa bolizi de lux, in valoare de aproape un milion de euro, dar si un hotel in Thailanda. “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari. Ne intalnim, dar nu putem vorbi de o relatie pentru ca nu stim ce ne rezerva viitorul, dar pot sa spun ca in prezent suntem foarte bine”, a psus Bianca Dragusanu despre relatia ei cu Tristan.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate