Tristete mare la CARCIUMA lui “COCOSATU”! Celebrul GRATARAGIU A PLECAT de la serviciu iar sotia patronului care s-a sinucis e DEVASTATA DE DURERE!

Azi s-a implinit un an de cand patronul celebrei carciumi cu mici “La cocosatu” si-a pus streangul de gat, si a ales sa paraseasca aceasta lume. Motivele gestului brutal au fost puse atunci pe seama unei boli grave de care Ion Oita suferea, si pe care nu a mai suportat-o, sau pe seama unor datorii imense… Azi, dupa fix un an, celebrul “Cocosatu” nu a putut sa faca mici si a plecat de la serviciu din cauza tristetii! ##VIDEO7208##

Distribuie pe:

fara descriereCand era in viata, Ion Oita, patronul restaurantului, era mai mereu langa gratarul cu miciAcum un an, Bucurestiul era izbit de o veste socanta! Patronul carciumii cu cei mai gustosi mici din oras alegea sa inchida socotelile cu viata, intr-un mod brutal, spanzurandu-se chiar in biroul localului din Baneasa!

Se vorbea atunci ca Ion Oita n-a mai suportat durerile unei ciroze avansate, si de aceea s-ar fi sinucis. La scurt timp de la tragica intamplare,  multe guri rele au inceput sa vorbesca despre un faliment al carciumii dupa moartea “tatucului micilor”!  In realitatea insa, mersul afacerii a fost unul obisnuit chiar si dupa disparitia lui Oita, localul pastrandu-si in continuare clientii fideli.

fara descriere"Cocosatu" langa gratarul si micii lui renumiti“Personajul principal” al acestei carciumi este Nea Sandu, celebrul “Cocosatu”, care a si dat numele localului, batranelul grizonat si…cocosat care invarte micii cu o dexteritate inconfundabila. Prieten bun si foarte apropiat de Oita, Nea Sandu este si acum rascolit de amintiri triste. “Azi mi-am luat liber, chiar n-am putut sa suport sa stau acolo. E prea mult pentru mine, sufar foarte mult in continuare si imi este foarte greu. Multumim lui Dumnezeu ca lucrurile merg bine la carciuma si am ramas in acelasi colectiv”,  ne-a declarat “Cocosatu” la telefon, cu o voce trista si ragusita.

Reporterii WOWbiz.ro au mers azi la localul din Baneasa, iar atmosfera de aici era ca de inmormantare printre angajati.  La gratar, chiar daca se gaseau doua femei, totul era pustiu fara “Cocosatu”, iar tristetea a culminat cu aparitia vaduvei lui Ion Oita, care inca este in doliu si devastata de durere. Dupa ce a mers la cimitir, Flori Oita a trecut pentru scurt timp si la restaurant, de unde a iesit cu ochii umflati de plans…

Video: Ion Paun

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate