Trupa BZN va fi tratata romaneste dupa concertul de la Bucuresti! Anny si Jan vor incerca la cina festiva mancarurile traditionale de… Sarbatori

Mania BZN continuă. Celebra trupa germana revine la Sala Palatului din Bucuresti pe 4 decembrie pentru a sustine un concert de Sarbatori. Piesele de sezon vor fi insotite de melodiile BZN celebre si de interpretarea unui hit romanesc in duet cu interpretul lui intrat in istorie.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereAnny si Jan pot spune ca se simt ca acasa in Romania, unde au sustinut numeroase concerte in ultimii ani, iar recitalul de Sarbatori de la Sala Palatului tinde sa devina o traditie.Cei doi vor beneficia de un tratament specific starurilor europene. Astfel, organizatorii le vor pune la dispozitie camere de lux la un hotel de cinci stele, dar si o serie de rasfaturi la zona de Spa a stabilimentului, unde vor beneficia de masaje cu pietre incinse, masaje de relaxare, masaje faciale, dar se vor putea bucura si de piscina sau sauna. In plus, componentii formatiei vor lua cina intr-un restaurant romanesc, unde vor admira un program de colinde si se vor delecta cu preparate romanesti de Sarbatori, de la platouri cu jumari, piftie, sunculita, toba, zacusca, fasole batuta si salata de vinete pana la carne la garnita si friptura de porc facuta cu afumatura.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate