Trupa de manele a lui Dan Bursuc a mai cântat la două festivaluri de film, la Sibiu şi Cluj-Napoca! Ardelenii au aplaudat în picioare prestaţia lui Kana Jambe!

Înainte de a se produce la Premiile GOPO, trupa de manele a lui Dan Bursuc a mai cântat la două festivaluri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În ultimii ani, trupa de manele a lui Dan Bursuc a mai cântat la două festivaluri. Gala premiilor Gopo 2019, care a avut loc pe 19 martie la Teatrul Naţional Bucureşti, s-a încheiat cu scandal. Trupa cântăreţului de manele Dan Bursuc, Kana Jambe, a susţinut un mini recital, acesta făcând parte dintr-un moment mai amplu. Înainte de a urca formaţia pe scenă, a fost proiectat scheciul „Romanian Rhapsody“, iar prezenţa Kana Jambe a fost o trimitere la filmul care a câştigat premiul pentru Cel mai bun debut, „Soldaţii. Poveste din Ferentari“, în care apare şi Dan Bursuc. Mulţi artişti au părăsit sala, iar pe facebook, cântăreţi ca Mihai Mărgineanu şi Aurelian temişan s-au arătat indignaţi că manele au invadat scena Teatrului Naţional. (vezi care a fost prima reacţie a lui Dan Bursuc după izbucnirea scandalului)

Citeste si: Premiile Gopo 2019! Vezi AICI tinute spectaculoase, momentele controversate ale serii şi îndemnul şocant al lui Tudor Giurgiu! EXCLUSIV!

Citeste si: Aurelian Temișan, reacție dură după maneaua de pe scena Premiilor Gopo: "Un moment rușinos" - Și Mihai Mărgineanu a răbufnit

Citeste si: Buzoianul acuzat că și-a incendiat iubita a petrecut cu Dan Bursuc înainte de crimă! Cei doi s-au fotografiat într-un club de manele

Trupa de manele a lui Dan Bursuc a mai cântat la două festivaluri. A concertat la Astra Film Festival

În octombrie 2016, aceeaşi trupă a lui Dan Bursuc susţinea un recital pe scena Teatrului din Sibiu, cu ocazia Astra Film Festival. “Programul ediţiei din 2016 este completat cu o serie de performance-uri muzicale live care vor încânta publicul cinefil prezent la Sibiu. Expunerea filmelor din programul Armânii va fi urmată de un concert fabulos de muzică armânească şi o reprezentaţie Mara & Band, mâine, 18 octombrie, de la ora 22, la Sala Thalia. Trupa Kana Jambe condusă de Dan Bursuc va susţine un concert live joi, 20 octombrie, de la ora 20.30 la Sala Thalia înainte de proiecţia-eveniment a filmului "The New Gypsys Kings" (regia Liviu Tipuriţă)”, scria presa din Sibiu.

Trupa de manele a lui Dan Bursuc a mai cântat la două festivaluri. A fost invitată şi la TIFF

Nu cu mult timp în urmă, trupa de manele a lui Dan Bursuc a mai cântat la două festivaluri. În 2018, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), de la Cluj-Napoca, trupa a susţinut un recital la Casa Studenţilor. “Bursuc a fost invitat la cel mai mare festival românesc dedicat filmului în calitate de protagonist al documentarului ”The New Gipsy Kings”, a cărui proiecție a avut loc miercuri, la Casa de Cultură a Studenților din orașul transilvan. Dan Bursuc le-a vorbit invitaților despre lumea manelelor și secretele acesteia. În tradiția festivalului, care promovează experiențe artistice diverse, regizori, prestigioși actori, critici și iubitori de film au asistat și la un demo concertistic cu manele, protagoniști fiind soliștii de manele Alex Kojo și Bogdan Artistu’, solist care a reușit cu ”Kana jambe” un record incredibil – 33 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ineditul recital a început în stil manelistic cu îndemnuri care au încins sala și deosebire au măgulit gazdele: Să cântăm împreună la acest festival minunat! Sus mâinileeeee!”, relata presa.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: