Trupa de teatru care face furori! Ce costume inedite poarta actorii de la Teatrul Muzical "Sapte"

Teatrul Muzical “Sapte” din Galati s-a infiintat in urma cu sapte ani si in tot acest timp a bucurat inimile a mii de spectatori de toate varstele, avand in repertoriu spectacole de comedie si spectacole muzicale.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

Componenta trupei este asigurata de catre 5 artisti profesionisti - Isabela Oancea, Luminita Vologa, Geanina Sion, Mihail Anton, Mihai Paun - absolventi ai Facultatii de interpretare muzicala sau dramatica, ce canta si danseaza si care au o bogata experienta de scena in spectacole de musical, opereta, revista, comedie muzicala, si doi tehnicieni - Relu Negru, Paul Dragus - care asigura lumini, sunet si regie tehnica.

Teatrul Muzical “Sapte” are in repertoriu 16 titluri: de la dramatizari dupa scriitori romani (spectacole pentru copii), pana la spectacole de divertisment pentru publicul matur, avand suport muzical si coregrafic creat special pentru ei.

Costumele si decorurile sunt create pentru fiecare spectacol in parte, sunt spectaculoase si sunt concepute de catre actrita Isabela Oancea, care semneaza si textele originale sau adaptari, dar si regia spectacolelor. 

Au fost invitati la Festivalul “Bucurestii lui Caragiale” - Bucuresti si Festivalul National de Teatru Profesionist - Bistrita si efectueaza turnee in intreaga tara: Bucuresti, Oradea, Baia Mare, Cluj, Brasov, Craiova, Turnu - Severin, Onesti, Constanta, Tulcea, Suceava, Ploiesti, Piatra - Neamt, Bacau, etc.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

De ce s-a retras Draga Olteanu Matei din teatru! Abia acum s-a aflat: ”E timpul să...”

Actrita Maria Lupu Vasilescu este grav bolnava! Apelul disperat al colegilor ei de la teatru: "Are nevoie de ajutorul nostru!"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies