Trupa LaLa Band este la un pas de a se destrama! Afla de ce

Necazurile se tin lant de membrii trupei LaLa Band! Tinerii trebuie sa ia o hotarare in ceea ce priveste destinul trupei, insa unul dintre colegii lor, Razvan, are un accident cu motorul si are nevoie de ajutorul prietenilor sai.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

In urmatorul episod din "Pariu cu viata", adolescentii se afla in fata unei alegeri dificile: sa lupte individual sa depaseasca experienta din padure care le-a traumatizat vietile, sau impreuna, in formula LaLa Band? Raluca si Ioana realizeaza o ultima incercare de a reuni trupa LaLa Band.

Toti membrii merg la spital pentru ca unul din colegi, Razvan sufera un accident cu motorul si are nevoie de sange. In urma unor analize de sange, lui Liviu i se depisteaza o boala grava. El va trebui sa duca o lupta pentru viata lui.

“In urma incidentului din padure, membrii formatiei sunt reticenti la ideea de a se reuni pentru ca in mintea lor se naste gandul ca impreuna atrag raul, si ca separat macar vor fi in siguranta. Eu sunt convinsa ca sunt probe la care acestia sunt supusi pentru a consolida relatia care ii uneste, probe pe care vom vedea daca le vor depasi. Povestea ma ajuta mult sa intru in firul povestii si sa joc cat mai natural secventele triste”, spune Alina.

“Membrii Lala Band trec printr-o convalescenta, incercand sa se vindece, usor usor, cu ajutor din afara, de dramele prin care au trecut. Le este frica de faptul ca, fiind toti la un loc, sunt o tinta usoara si... sigura. Ii sperie ideea ca ar putea sa treaca din nou prin tot ce au trecut. Reactia lui Liviu este, la inceput, una de totala respingere a ideii ca este bolnav. Este un tanar cu multe visuri, cu multa iubire de oferit, dar bolnav de o boala care ii spulbera toate planurile. Oare va reusi sa treaca peste? Sau va ceda.. Ramane de vazut”, spune Liviu.

“Asta mai lipsea, dupa ce Raluca si Ioana fac eforturi sa reuneasca LaLa Band. Dar iata ca viata le mai da o lectie, pe principiul ca un necaz nu vine niciodata singur. Poate ca suferinta aceasta ii va face sa mediteze la lucrurile esentiale, iar LaLa Band va straluci din nou pe scena!”, spune Adela Popescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate