Vedete

Trupa One Direction, în doliu! A murit la numai 18 ani

Trupa One Direction, în doliu! Vestea cutremurătoare a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Tragedie pentru fanii formației One Direction. Sora lui Louis Tomlinson (27 de ani), Felicite (18 ani), a murit subit, iar vestea tragică a luat pe toată lumea prin surprindere.

Artistul de la One Direction și familia lui sunt devastați de durere, după ce au aflat această veste îngrozitoare.

Se pare că tânăra ar fi murit în urma unui stop cardiorespirator. Cunoscută drept Fizzy de către cei dragi ei, Felicite a fost găsită moartă în casa ei din Londra, pe 13 martie. Aceasta ar fi făcut un stop cardiac la numai 18 ani, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Imagini scandaloase cu Roxana de la ”Puterea Dragostei”! A fost pipăită în zona intimă de un concurent, în văzul tuturor

Citeste si: Declarații șocante despre Roxana de la Puterea dragostei! Ce a spus None despre tânără în urmă cu puțin timp! ”Mi-am dat seama ce om este! Nu imi place”

Citeste si: Fostul șef al DNA s-a sinucis în această dimineață! Nu s-a mai putut face nimic pentru el

Vestea vine la numai trei ani după ce Louis Tomlinson a mai trecut printr-o tragedie, atunci când și-a pierdut mama, din cauza leucemiei. Johannah a pierdut atunci lupta cu viața. Femeia avea numai 43 de ani atunci când a murit, lăsând în urmă trei copii îndurerați.

Potrivit unor surse apropiate de artistul de la One Direction, Louis este în prezent în stare de șoc și și-a anulat imediat toate evenimentele pe care le avea plănuite în viitorul apropiat.

Moartea surorii lui Louis Tomlinson, considerată suspectă

Pentru că era foarte apropiat de sora sa mai mică, juratul unei cunoscute emisiuni din Marea Britanie a primit vestea extrem de greu și speră să afle cum s-a întâmplat exact această tragedie.

Felicite visa să devină designer, așa că se preocupa foarte mult de această latură. Polițiștii sosiți la apartamentul său din Londra au găsit-o pe tânără fără viață, după ce au primit un apel de la o persoană care se afla cu Felicite în locuință. Medicii veniți de urgență nu au mai putut face nimic pentru ea.

Anchetatorii nu au găsit substanțe interzise în locuință. Cu toate acestea, medicii legiști vor efectua o examinare completă și vor face teste toxicologice, care să releve cauza exactă a morții surorii artistului, care este considerată suspectă.

Louis Tomlinson se afla tot în Londra la momentul morții surorii lui, acesta fiind informat cu privire la tragedie de către polițiști.

„Felicite era adorată de Louis și de întreaga familie. Toți sunt devastați. Avea o mulțime de prieteni și era o persoană foarte pozitivă, o domnișoară frumoasă și foarte populară”, a declarat o sursă apropiată de Louis Tomlinson.

Galerie foto