WOW

Trupa Proconsul a facut accident la Falticeni! Bodo a pierdut controlul masinii intr-o curba! Afla daca exista victime

Formatia Proconsul a fost implicata vineri intr-un accident rutier, membrii trupei rasturnandu-se cu masina in apropiere de Falticeni, judetul Suceava.

Distribuie pe:

Autor:

Accidentul a vut loc pe Drumul European 85, in localitatea Rosiori. Din cauza vitezei si a drumului umed, masina condusa de Bodo a derapat si a intrat intr-un sant, informeaza Romania TV.

Din fericire, niciuna dintre cele sapte persoane aflate in masina nu a fost ranita grav. Toate persoanele din masina faceau parte din trupa Proconsul.

Bodo a intrat in direct prin telefon cu Ciprian Dinu, realizatorul emisiunii Europa Express de la Europa FM si i-a povestit cum s-a intamplat: inainte sa intre in Falticeni, intr-o curba, din cauza poleiului, masina s-a rasturnat. “Vestea este buna, pentru ca am aflat inca o data ca Dumnezeu ne iubeste. Toti sunt bine, trupa Proconsul este pe picioare.” a declarat Bodo la Europa FM .

Trupa Proconsul a anuntat chiar ieri pe pagina de Facebook ca a cumparat un nou microbuz. Acesta a fost avariat in urma accidentului. “Microbuzul este cu rotile in sus, dar vom ajunge la concert cu ajutorul prietenilor nostri din Suceava” .

Setări confidențialitate