Trupa Publika implineste cinci ani de la infiintare! Vezi unde a ales sa sarbatoreasca evenimentul cu fanii!

Vineri, trupa Publika va avea motive de sarbatoare! Cunoscuta formatie va implini cinci ani de la infiintare si ii va aniversa impreuna cu fanii, incepand cu ora 21, la Hard Rock Cafe Bucuresti prin lansarea noului single “Mai Stai”.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereTrupa Publika sarbatoreste cinci ani de succese muzicaleInca de la primul lor hit, “Unde esti”, membri trupei Publika ne-au aratat ca au o “chimie muzicala” aparte, resimtita in piesele lor, dar si in concertele live incendiare pe care le-au tinut in toate orasele tarii sau in strainatate.

fara descriereFormatia isi astepta fanii la evenimentul aniversarDe la lansarea primului album “Unde esti”, au urmat alte sapte clipuri si single-uri, iar acum, dupa cinci ani de activitate intensa, s-au intrunit in studio si au conceput o noua piesa. Prin aportul si bogata experienta muzicala a componentilor formatiei, melodia “Mai Stai” promite sa incante si sa ajunga, fireste, pe primele locuri in topurile de specialitate! Pana atunci, Publika va lansa piesa si se va bucura de evenimentul de vineri, la care, cu siguranta, sala va fi plina ochi de admiratorii trupei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate