Trupa Voltaj a scos pe piata o ciocolata!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePrimul pas a fost facut.  Se intampla in urma cu o luna, odata cu lansarea piesei  si videoclipului “De la capat” – un manifest, un semnal de alarma asupra tuturor copiilor lasati in urma de catre parintii plecati la munca, in strainatate.

Cateva saptamani mai tarziu, trecand de cuvintele frumoase, de versuri si de implicari verbale, baietii ofereau o mana de ajutor la constructia locuintei Loredanei, tanara din Buzau care ne-a oferit tuturor un exemplu de cinste si bunatate. Loredana este cea care, desi se afla intr-o situatie financiara dificila, nu a stat pe ganduri si, in momentul in care a gasit un portofel plin cu bani, l-a predat Politiei.

Azi, in ajun de Craciun, trupaVoltaj mai face un pas si deschide sacul de daruri al Mosului.  “De la capat” este numele ciocolatei pe care Calin, Gabi, Oliver, Adrian si Valeriu o lanseaza pe piata, din dorinta de a oferi o clipa dulce si un moment de reflectie. Fiecare tableta de ciocolata este insotia de mesajul campaniei: fiecare are dreptul la o a doua sansa.

Programul „De la capăt” este dedicat proiectelor pentru copiii şi tinerii aflaţi în situaţii dificile si despre cât de important este să poţi primi o a doua şansă, construită pe încredere, apropiere şi înţelegere.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate