Trupul carbonizat al unei femei a fost gasit la Braila! Care sunt primele ipoteze

Anchetatorii cred că trupul carbonizat aparţine unei femeie dispărute de acasă în urmă cu două săptămâni, care şi-a dat singură foc. Cadavrul a fost găsit de un trecător. Nimeni nu ştie ce ar fi putut s-o facă pe femeie să recurgă la acest gest.

Distribuie pe:

fara descriere


Anchetatorii spun că Georgeta Mocanu a murit în chinuri de nedescris. A mers în pădure hotărâtă să-şi ia viaţa şi a murit chiar în ziua în care familia o dădea dispărută. Femeia şi-ar fi turnat în cap o soluţie inflamabilă, apoi şi-a dat foc.

"În urma arsurilor de gradele 3 si 4 pe 90% din corp. Dupa dispozitia acestor arsuri, am apreciat ca este posibil ca persoana sa se fi autoincendiat. (...) Sunt mai multe elemente găsite la fata locului care conduc la aceasta concluzie. (...) Substanţa folosita a fost extrem de volatila şi a a ars foarte repede", spun anchetatorii.

Cadavrul femeii a fost găsit în pădure, la marginea staţiunea Lacu Sărat, din întâmplare.

"Am vazut o mana si un picior cu un adidas si am inceput sa tip si am fugit. În viata mea, am 62 de ani, dar m-a ferit Dumnezeu si n-am vazut asa ceva", a povestit persoana care a găsit-o.

Apropiaţii femeii n-au observat nimic neobişnuit în ultimul timp. Ei spun că femeii nu-i lipsea nimic. Trecuse printr-un divorţ în urmă cu câţiva ani dar reuşise să treacă peste asta şi îşi creştea copilul.

"Chiar daca a divortat si a avut un copil de crescut, eu si mama mea am ajutat-o oricand, nu i-a lipsit absolut nimic. (...) Nu se poate asa ceva, sa nu anunti copilul, dansa nu pleca niciodata de acasa, nu i-a lipsit niciodata nimic, este o persoana destul de capabila, nu e o persoana care a avut, nu stiu cate depresii. Ca dupa divort, orice om a suferit", a declarat sora femeii.

Mama femeii, care lucra în Italia, a decis să se întoarcă în ţară imediat după dispariţia ei. A fost însă încă o lovitură pentru familie. Femeia a fost una dintre victimele accidentului de la Mako din Ungaria în care mai mulţi români au fost grav răniţi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate