Trupul lui Mari zace de doi ani în frigiderul morgii din Italia! Motivul incredibil pentru care tânăra de 19 ani nu a fost repatriată

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Mariana Tudor Szekereş, a româncă în vârstă de 19 ani, zace de mai bine de doi ani într-o morgă din Italia. Tânăra a fost ucisă şi corpul ei nu a fost repatriat nici acum pentru înmormântare. 
 
Procurorii nu au ajuns încă la o concluzie în ceea ce priveşte moartea Marianei şi au decis că prelungească ancheta, motiv pentru care trupul ei nu a fost încă repatriat. 
 
Corpul Mariana Tudor Szekereş se află încă la morga din Salerno, deşi a fost ucisă în 2016. Tânăra a fost supusă la două autopsii, însă până acum nu au reuşi să stabilească cum a avut loc crima.
 
 
Un zidar de 36 de ani, Carmine Ferrante, este considerat principalul suspect în cazul Marianei. Acesta este tatăl a 3 copii, şi se spune despre el că ar fi criminal în serie şi condamnat deja în apel la 20 de ani de închisoare pentru uciderea altei tinere.
 
Timp de 2 ani, anchetatorii italieni au reuşit doar să descopere ADN-ul lui Ferrante pe corpul româncei, însă el a motivat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta în schimbul unei sume de bani, nerecunoscând crima.
 
Procuratura italiană consideră că el este criminalul, în timp ce presa din Italia este de părere că ancheta este departe de a fi soluţionată.
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil! Nu o să-ţi vină să crezi cum a reuşit să evadeze un bărbat din închisoare! A muncit mai bine de 20 de ani la asta

Declaraţie neaşteptată a fostei soţii a lui Ionuţ Jaguarul! A vorbit despre singurătate, în prag de Sărbători: „Ne-am pierdut”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies