Trupul neînsufleţit al lui Didi Prodan a ajuns la Arena Naţională! Primele imagini cu sicriul cărat de greii din fotbal

Trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan, care a murit miercuri seară, în urma unui infarct, a fost depus la Arena Naţională, acolo unde fanii vor putea veni între orele 10:00 şi 18:00 la Zona VIP, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Distribuie pe:

Autor: T.S.


Gică Popescu, Viorel Moldovan, Toni Doboş, Bogdan Stelea, Marius Lăcătuş, Miodrag Belodedici, Adi Ilie şi Basarab Panduru sunt cei care au purtat sicriul.

De asemenea, pe stadion au ajuns şi oficialii Stelei, Mihai Stoica, Vali Argăseală şi Cătătlin Făinişi, dar şi Mircea Sandu.

Pentru un ultim omagiu, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan va fi depus azi la zona VIP de la Arena Naţională (intrarea prin bd.

Maior Coravu).

Jurnalistul Dorin Chioţea a anunţat pe pagina sa de facebook că fostul internaţional Daniel Prodan a murit miercuri seară în urma unui infarct.

Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhneşte profund. Este cea mai grea ştire exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaş tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soţiei sale, Licinia, care la 19.57 a anunţat Salvarea.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că "În

14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit şi al doilea. Ambele maşini au dotari de ultimă generaţie şi medici urgentişti experimentaţi, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat", a scris Dorin Chioţea.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culisele Survivor România 2021. Culiță Sterp, dat de gol de mama Geta: „În comparație cu Iancu, el e plătit”

Nu mai există cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă! Au stabilit data divorțului

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Marți 26 Ianuarie 2021: Din punct de vedere profesional, Vărsătorii sunt favorizați în această zi

TAXA care se majorează de OPT ori! Lovitură totală pentru sute de mii de români. Cine va lua decizia

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Premieră istorică în UE. Cel mai mare vis, la un pas de a deveni realitate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies