Stiri

Trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost scos în sicriu. Imagini tulburătoare

Trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost scos în în sicriu din apartamentul său de la Craiova. Rămăşiţele au fost transportate la morga spitalului nr. 2 din Craiova, pentru autopsie.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Lorena şi Liana, fiicele regretatului fotbalist, au ajuns şi ele la locuinţa lui Ilie Balaci cu puţin timp în urmă, potrivit gsp.ro. Toate plângeau. Dana, soţia lui Ilie Balaci, este şi ea la apartament. Văduva lui Ilie Balaci a fost filmată cu lacrimi în ochi atunci când intra în bloc.

„Atât de mult a iubit Craiova asta, încât a murit aici!”, a fost mesajul cutremurător transmis cu lacrimi în ochi de Dana Balaci, soţia fostului mare fotbalist.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

Sursa foto: gsp.ro
 
Galerie foto