Trupul neînsufleţit al Nicoletei Boţan, în continuare la morgă! De ce nu a fost încă depus la o capelă

Au apărut noi informaţii despre directoarea care a fost ucisă de fostul soţ în biroul ei, vineri la prânz. Mai exact, se pare că trupul neînsufleţit al Nicoletei Boţan n-a putut fi ridicat de la morgă, în ciuda faptului că au trecut trei zile.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
Motivul pentru care trupul neînsufleţit n-a fost ridicat are legătură cu faptul că morga spitalului este închisă în weekend. 
 
Trupul directoarei omorâte la grădiniţă nu a fost nici în prezent ridicat de familia femeii, chiar dacă au trecut trei zile de la decesul acesteia. Aparent, motivul acestei întâmplări are la bază programul de lucru de la morga spitalului.
 
Informaţia a fost confirmată chiar de cumnatul Nicoletei, care a mărturisit că abia mâine vor fi demarate procedurile legale pentru a ajuta familia să depună trupul neînsufleţit la o capelă. 

 

"Ce se poate face pentru familia Nicoletei? Femeia e încă la morga spitalului, procuratura n-a lucrat în weekend, li s-a spus că cel mai probabil azi se vor face hârtiile care vor permite transferul la IML, dar ca abia mâine vor ajunge la spital. Oamenii ăştia îndureraţi peste masură nu înţeleg de ce nu-şi pot lua acasă mortul, să şi-l plângă şi să-l ducă în pământ odată cu o parte din ei. Cui ar trebui să dăm un ghiont?", a afirmat publicistul Mihaela Cârlan. 
 
"Dar lor li s-a spus că cel mai probabil mâine se va întâmpla. Nu se poate urgenta oare? Încalcă legea de atâtea ori şi grav, nu aşa, acum sunt super-birocraţi şi corecţi? Ştie o ţară cum a murit. Avem femeie prim ministru. Nu pot face nimic să scurteze agonia asta, dacă tot n-au putut-o apara? Nici pe ea, nici pe altele?", a mai adăugat ea pe un cont de socializare. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate