Trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu va fi depus joi la Teatrul Bulandra

Trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu va fi depus joi la Teatrul Bulandra, la Sala Toma Caragiu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Tamara Buciuceanu-Botez a murit marți la Spitalul Elias din Capitală, iar trupul neînsuflețit al actriței va fi depus joi la Teatrul Bulandra din București.

Citeste si: Mesajul transmis de Familia Regală a României după moartea actriței Tamara Buciuceanu

Citeste si: Scrisoarea înduioșătoare a lui Fuego la moartea Tamarei Buciuceanu: ” V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă”

Citeste si: Oana Zăvoranu, aminitiri din copilărie cu Tamara Buciuceanu-Botez: ”Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele”

Trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu va fi depus joi la Teatrul Bulandra

Alte detalii privind înmormântarea vor fi făcute publice în curând. 

Actrița Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din București, din cauza unei boli cardiace care s-a agravat.

fara descriere

Tamara Buciuceanu-Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune și film. Născută în 1929, în Tighina, Republica Moldova, supranumită „Doamna comediei româneşti”, Tamara Buciuceanu a realizat peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din „Cuibul de viespi”, în regia lui Horea Popescu, Chirița din „Chirița în provincie”, în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din „Liceenii”, în regia lui Nicolae Corjos.

fara descriere

În anul 2011, în semn de prețuire a impresionantei activități artistice, Tamara Buciuceanu-Botez a primit o stea pe Aleea Celebrităților, proiect iniţiat de Teatrul Metropolis, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate