"Tu ai ramas in locul Denisei, canti ca ea, incerci sa o copiezi" Cine e tanara confundata acum cu regretata Denisa Raducu

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
 
Denisa Raducu a lasat un mare gol in industria in care activa, iar oamenii ii simt si acum lipsa. 
Noile voci feminine care se fac acum remarcate in acesta breasla ajung inevitabil sa fie comparate cu cea care a cucerit inimile tuturor romanilor: Denisa.
 
Acelasi lucru s-a intamplat si cu una din artistele cu care Nicolae Guta a inceput de ceva vreme sa colaboreze, mai exact, din perioada in care Denisa zacea la pat bolnava. 
Laura seamana izbitor atat fizic, dar si la voce cu Denisa, motiv pentru care multi au fost de parere ca nou venita artista ar incerca sa o copieze. 
 

 

 
 
"E rău că s-a ajuns să vorbim aşa, să vorbim de trecut despre Denisa. Nu mă simt foarte bine când aud că lumea face asociere asta, ca vreau să o copiez pe Denisa. Sunt păreri pro şi contra. Lumea spune: tu ai rămas în locul Denisei, cânţi ca ea, încerci să o copiezi. Eu cânt de la 15 ani. Singura asemănare ar fi culoarea părului şi puţin vocea, ca stil muzical. Poate de asta!", a spus Laura la o emisiune TV. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate