Tu ce faci când stai acasă? Trimite-ne cele mai tari filmări cu cei dragi la [email protected]

WOWbiz.ro te provoacă să ne spui “Tu ce faci când stai acasă?”. Haideți să ne facem izolarea la domiciliu plăcută, împreună! Nu trebuie decât să share-uim experiențele!

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere

Românii trec prin clipe dificile, în lupta cu pandemia de coronavirus. Ne protejăm cât de bine putem, cei mai mulți dintre noi înțelegând că statul acasă este cea mai eficientă măsură prin care virusul nu ne poate atinge.

Și tocmai pentru că zilele acestea #stamacasa și încercăm să lucrăm de la domiciliu (#workfromhome), WOWbiz.ro are pentru tine o provocare: “Tu ce faci când stai acasă?”. Și nu, nu vrem să ne povestești, vrem să ne arăți. Prin urmare filmează-le sau fotografiază-te acasă, alături de copilul tău, de nevastă, de părinți sau de animalul de companie. Arată-le și altor români “Tu ce faci când stai acasă?”, pentru a le fi sursă de inspirație.

Ajută-ne să nu ne plictisim când #stam acasa. Arată-ne cum faci tu să treci cu zâmbetul pe buze peste această perioadă. Românii au fost mereu un popor căruia nu i-a lipsit umorul niciodată și care a știut să treacă zâmbind peste orice moment dificil.

fara descriere

Haideți să zâmbim și de data aceasta, împreună!

 

Tot ce ai de făcut este să ne trimiți imagini (foto sau video) pe adresa de email: [email protected].

 

ATENȚIE! În email atașaza imaginile și urmatorul text:

Sunt de acord ca imaginile atasate să fie publicate pe site-ul WOWbiz.ro, pe pagina de Facebook WOWbiz.ro și pe pagina de Instagram WOWbiz.ro. Declar pe propria raspundere ca sunt proprietarul acestor imagini si toate persoanele care apar in imagini au fost instiintate si sunt de acord cu publicarea lor. De asemenea, imi exprim consimtamantul ca datele personale (nume, voce, imagine)  ale minorului/minorilor al/ai caror reprezentant legal sunt, sa fie prelucrate in cadrul campaniei "Tu ce faci cand stai acasa ?"

   Prin transmiterea materialului atasat declar ca am citit si ca am inteles continutul Declaratiei de participant afisata pe http://www.wowbiz.roin sectiunea Campaniei si ca imi asum in integralitate continutul acesteia.”

Nu uita sa treci si numărul de telefon la care poti fi contactat!

 

fara descriere

 

25 martie 2020: El e Nelu. Nu, nu glumim, "scriem" foarte serios. Nelu are 3 ani și e o frumusețe de pug alintat și iubit. De curând, conform video-ului primit de la cititorii nostri, Nelu a făcut o boacănă și stăpâna lui l-a certat. Reacția cățelului este absolut delicioasă și vă invităm să o savurați.

 

 

24 martie 2020: Florin și Florinel sunt doi băieți frumoși, tată și fiu, din Slatina. Cei doi se protejează stând acasă și se bucură de timpul de calitate pe care îl petrec împreună. Și pentru a-și face "șederea în izolare" cât mai plăcută, tatăl s-a gândit să îl inițieze pe puști în tainele... tablelor. Ca, deh, ce bărbat e acela care nu știe să joace table...

 

 

23 martie 2020: De data aceasta avem de-a face cu ingeniozitatea unei mămici din Capitală care, ce credeți, i-a cumpărat copilului o ditamai trambulina pe care a montat-o în mijlocul sufrageriei. Rezultatul? Cristian Andrei, 6 ani, are cea mai bună cale de consumare a energiei. Felicitări, Camelia! Excelentă idee! Curajoasă, dar bună!

20 martie 2020: Se pare că animaluțele sunt cele mai fericite zilele acestea, când stăpânii stau acasă. Este și cazul lui Jean, un motan roșcat în vârstă de 1 an, căruia nimic nu îi place mai tare decât să stea lipit de stăpâna lui și să doarmă. Și o face într-un mare stil pisicesc, lipsit de griji, îndatoriri, coronavirus și alte "probleme d'astea umane"...

 

 

19 martie 2020: Ei bine, da! Pe adresa [email protected] au început să sosească imagini în care ne arătați ce faceți zilele acestea, când stăm cu toții acasă. De data aceasta, nepoțelele regretatei Denisa Răducu, din nordul Spaniei, o zonă extrem de importantă în contextul epidemiei de Coronavirus.

 

 

18 martie 2020: Astăzi o să spargem noi gheața, și o să vă lăsăm să vă distrați cu imagini de senzație. Video-ul ne-a fost trimis de Simona din Ploiești. Așa o distrează tăticul ei pe Alexandra:


Declaratie de participant:

Participantul la campania "Tu ce faci cand stai acasa?" („Campania”), declara ca are peste 18 ani, ca imaginile video transmise la adresa de e-mail [email protected] in vederea participarii la Campanie sunt proprietatea participantului si reprezinta imaginea si vocea acestuia si, dupa caz, a copiilor sai minori si acorda Dogan Media International S.A. ("Dogan") dreptul de utilizare a imaginii si a vocii sale precum si a copiilor sai minori, dupa caz, asa cum va crede de cuviinta Dogan, la discretia sa exclusiva, fara vreo limita de spatiu geografic, nelimitat ca numar de difuzari/postari, integral si/sau secvential, pe orice canal media apartinand Dogan (inclusiv retele sociale) pe o durata de 1 (unul) an incepand cu data transmiterii materialului catre Dogan (“Durata de Exploatare”).

Participantul recunoaste ca materialele care includ imaginea si vocea sa (si, dupa caz, a copiilor sai minori) si care au fost aduse la cunostinta publicului de catre Dogan in Durata de Exploatare, prin postare pe site-ul www.wowbiz.ro si/sau pe orice alt canal media (inclusiv retele sociale), nu vor fi retrase, sterse sau eliminate, ci vor putea ramane publice si accesibile si ulterior expirarii Duratei de Exploatare, iar neinlaturarea acestora de catre Dogan nu va constitui o incalcare cu privire la drepturile participantului. Participantul intelege ca folosirea imaginii si a vocii sale si/sau, dupa caz, a copiilor sai minori reprezinta prelucrare de date personale supusa informarii disponibile la Politica de Confidentialitate a site-ului wowbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate