Tu recunoști al cărei vedetă este acest bebeluș? S-a așteptat foarte mult prima fotografie cu el!

Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o imagine cu bebelușul ei, iar oamenii au fost foarte încântați!

Autor: A.V.

In articol:

În imagine este chiar micuțul Psalm, fiul vedetei Kim Kardashian și al lui Kanye West. Conform dicționarelor, numele de Psalm a luat, evident, o conotație religioasă. La nivel mondial, în top, numele de Psalm se află pe locul 2874 anul acesta, scrie The Sun.

Băiețelul s-a născut pe data de 10 mai, prin mama surogat. Kim Kardashian a confirmat atunci venirea pe lume a micuțului Psalm.

Citeste si: Adrian, fost concurent de la Puterea Dragostei, fotografie ȘOC! ”Cine e în poza asta?”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Scene incendiare la Puterea Dragostei. Bianca a făcut striptease și l-a sărutat pe Mocanu! Ana a privit înmărmurită totul

Citeste si: Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei au făcut anunțul: ”A luat sfârșit”

Kim Kardashian și Kanye West au patru copii împreună

Primul copil al celor doi soți este North West, o fetiță superbă pe care Kim Kardashian a adus-o pe lume poe data de 15 iunie 2013.

Numele micuței a fost ales mai mult de presă, a povestit vedeta.  „A apărut acest zvon și noi nici nu gândisem la numele North”,  a mărturisit ea la un moment dat. După ce apropiații au felicitat-o pentru alegerea numelui, ea și Kanye au decis să-l păstreze.

Saint West s-a născut pe data de 5 decembrie 2015, iar Kim a avut o sarcină cu probleme, motiv pentru care medicii i-au spus că nu mai poate aduce pe lume și alți moștenitori.

Pentru că își dorea o familie cel puțin la fel de mare ca cea în care a crescut ea, Kardashian a apelat la ajutorul unei mame surogat. Pe data de 15 ianuarie 2018 a venit pe lume al treilea copil al familiei și a primit numele Chicago, după orașul în care a copilărit Kanye.

Cel de-al patrulea copil a fost făcut cu ajutorul unei mame surogat.

După ce au ales trei nume neobișnuite pentru copiii lor, North, Saint și Chicago, vedeta de televiziune a ales ca cel de-al patrulea copil să se numească Psalm.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies