Tu știi copilul cărei celebrități e acesta? ”Are cele mai bune gene de la tată”

Din ce în ce mai multe celebrități din afară au dorința să facă mulți copii. Dar tu îl recunoști pe acesta?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Atât pe tărâmurile îndepărtate, cât și în țara noastră, în România, din ce în ce mai multe vedete rămân gravide și își doresc să crească copii, pentru că ei sunt cei care vor putea schimba viitorul și, în plus de asta, aduc și bucurie în sufletele oamenilor.

Citeste si: Cât de sexy era Ciprian Silași la 18 ani! Războinicul apare într-o imagine incredibilă realizată în anii 2000

Vă propunem un mic ”joc„al minții, de data aceasta! Tu știi al cărei celebrități este copilul din fotografia de mai sus? Este una dintre cele mai răsfățate fetițe din showbizul extern, iar acest lucru se poate observa din multitudinea de fotografii postate cu ea, pe rețelele de socializare.

Dacă nu ați ghicit până acum, fetița este fiica lui Khloe Kardashian! Ba mai mult, la fotografia postată de Khloe apare și un comentariu în care scrie: ”Cele mai bune gene de la Kanye”.

Citeste si: Ce frumoși sunt împreună! Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, David, la restaurant în Istanbul

Kim Kardashian şi Kanye West vor deveni părinţi pentru a şasea oară

Frumoasa Kim Kardashian şi soţul ei, Kanye West, vor deveni părinţi pentru a şasea oară, şi nu oricum! Cei doi doresc să aibă o mamă surogat, pentru a purta bebeluşul în pântece. De asemenea, Kim îşi doreşte foarte mult ca familia sa să se mărească şi să aibă şase copii!

Citeste si: Ce se întâmplă cu Irinel Columbeanu şi iubita lui? Uite cum s-au comportat la un eveniment monden! Gurile rele spun că acest cuplu e pe "ducă"! VIDEO EXCLUSIV!

„Kanye şi Kim spun mereu că vor o dinastie. Cred despre ei înşişi că sunt regalităţi, îi auzi adesea cum se compară singuri cu William şi Kate. Ei cred că împreună formează familia regală a Amercii. De aici ideea de a lăsa în urmă cât mai mulţi urmaşi”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: