Tudor Chirilă, dezamăgit de ce se întâmplă la şcoala de lângă casa lui. „E ceva agresiv şi lipsit de smerenie”

Aproape trei milioane de elevi au revenit pe băncile şcolii, însă acest lucru n-a fost motiv de bucurie pentru Tudor Chirilă, care s-a declarat dezamăgit de tot ceea ce se întâmplă an de an la instituţia de învăţământ care se află lângă casa sa.

Autor: T.S.

În urmă cu puţin timp, el le-a dezvăluit fanilor ce se întâmplă la şcoala de lângă blocul în care locuieşte.

„În curtea şcolii de lângă blocul meu anul şcolar începe cu predică unui preot care rosteşte cu emfază caragialescă nişte platitudini, binecuvântând astfel începutul de an. E ceva agresiv şi lipsit de smerenie în tonul vocii lui. Probabil că l-au adus acolo pentru că şi-au dat seama că numai Dumnezeu mai poată salva învăţământul românesc.

După predică se pune muzică uşoară în timp ce o voce care bagă spaimă în orice copil de până în zece ani anunţa repartiţia pe clase. E una dintre zilele alea în care mă bucur că nu (mai) sunt la şcoală. Aia pe care părinţii au ajuns s-o urască neputincioşi”, a explicat, dezamăgit, Tudor Chirilă.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cabral, mai îndrăgostit ca niciodată de Andreea Ibacka: ”Este penibil, eu ştiu, nu trebuie să-mi zici… După 10 ani te aştepţi...”

Destin frânt! O tânără de 20 de ani a murit în Italia, în timp ce se afla la iubitul ei în vizită

Cristina Spătar, fericită şi emoţionată: ”Trecem într-o nouă etapă!”

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Calendar ortodox duminică, 20 iunie. Ce este INTERZIS TOTAL de Rusalii!

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies