Vedete

Tudor Chirilă, mesaj după ce eleva lui Smiley a câştigat concursul de talente: ”"Vezi, vecine...”

Ana Munteanu a reuşit să ”spargă” şirul de victorii obţinut de Tudor Chirilă şi elevii săi în cadrul show-ului de talente. A impresionat cu interpretările sale şi a pus mâna pe trofeul râvnit de toţi concurenţii, iar la scurt timp artistul a reacţionat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Tudor Chirilă, mesaj după ce eleva lui Smiley a câştigat concursul de talente: ”"Vezi, vecine...”icon photo
 
După ce Ana Munteanu, eleva lui Smiley, a fost desemnată câştigătoarea concursului de voce, Tudor Chirilă a reacţionat printr-un mesaj făcut public pe contul personal de socializare. 

 

"Vezi, vecine, ce se întampla când te muţi lângă mine? Ti-am zis că se ia Bravo, Smiley! Felicitari, Ana, ai fost minunată! Jane, ai fost senzatională! Îţi mulţumesc pentru zilele astea superbe şi pentru tot ce am învăţat de la tine! Mulţumesc publicului nostru care a gândit liber! Şi mai vreau sa le multumesc tuturor concurenţilor mei pentru un sezon bestial de #vocearomaniei. Big thanks, Ştefan, Laurenţiu, Maria, Lidia, Daria, Răzvan, Amedeo, Teodora, Ioana, Oana, Bianca, Axenia, Raluca, Stelian", a scris Tudor Chirilă după încheierea sezonului şapte.
Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune