Tudor Chirila si-a printat gandurile impartasite pe net! Artistul a scos o carte cu toate postarile lui: "Blogul e o chestie superficiala"

Tudor Chirilă a interpretat astăzi în Deşteptarea rolul unui abonat la "Lovafone", linie telefonică la care are un abonament pe 10 ani cu dragoste inclusă.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereSună plângând pentru că l-a înşelat soţia şi este purtat de la un operator la altul. Vorbeşte mai întâi cu Mihai Adulter, apoi cu Costel Decizie, interpretaţi de Monica Anghel şi primeşte tot felul de sfaturi despre ce ar trebui să facă. Sceneta s-a jucat cu studioul plin! Toţi cei din radio au râs în hohote.

"A fost incredibil! Am avut parte de o dimineaţă absolut senzaţională... a fost teatru radiofonic, azi-dimineaţă, în Deşteptarea", povesteşte George Zafiu, unul dintre cei trei realizatori ai emisiunii.

"Exerciţii de echilibru", cartea pe care Tudor Chirilă o lansează duminică, la Gaudeamus, va fi de luni în librăriile din toată ţara. Cuprinde în cele aproape 400 de pagini textele cele mai valoroase postate pe blogul lui Tudor, în ultimii 5 ani.

"Este în mare parte cu proză de ficţiune, autobiografică doar în câteva texte, texte care au părăsit blogul şi au intrat în paginile acestei cărţi", mărturiseşte Tudor Chirilă.

De ce a publicat Tudor Chirilă textele de pe blog într-o carte? "Să ţii în mână o carte este un sentiment extraordinar, formatul carte va dăinui mult timp. Mi se pare că o frunzăreşti mai uşor, are altă unitate. Blogul e o chestie superficială, s-ar putea ca multă lume să piardă un text cu valoare", a răspuns Tudor Chirilă pentru Europa FM.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate